Valentinovo se približava, a vi ste u panici jer ne znate što pokloniti voljenoj osobi. Bez brige, imamo 20 rješenja za vas!

Kupovanje poklona, kako za nju, tako i za njega može biti poprilično izazovno, posebno ako smatrate da je druga strana odradila dobar posao. Panično hodanje po trgovinama u potrazi za savršenim poklonom, tada se češto pretvori u noćnu moru.

Kako se i ove godine ne biste našli u takvoj situaciji donosimo vam raznoliku ponudu s kojom vas Arena Centar neće iznevjeriti. 'Ziceri' poput ovih sigurno će zadovoljiti očekivanja oba spola.

POKLONI ZA NJU

1. Kupka

Svaka žena voli odvojiti vrijeme za sebe, stoga će je ideja na šarenu kupku sigurno razveseliti.

2. Mirisna svijeća

Svijeće su dobar poklon jer osim što lijepo mirišu, prostor čine ugodnijim i toplijim.

3. Bojanka za odrasle

Bojanje nije predviđeno samo za djecu. Bojanke za odrasle služe za opuštanje i razonodu, a dolaze u raznim tematskim oblicima.

4. Krema za ruke

Krema za ruke neizbježan je proizvod svake ženske torbe. Ukoliko se odlučite za ovaj poklon, imate na umu da su miris i lijepo pakiranje nužni.

5. Jastučnice

Već odavno jastučnice nemaju samo funkcionalnu ulogu. Ako vaša draga voli uređivati interijer, iznenadite je jastučnicama s humorističnim porukama.

6. Čaše

Staklene čaše iako na prvi dojam djeluju obično, mogu postati veoma značajne ako svaku posebnu priliku proslavite njima.

7. Nakit

S klasičnim nakitom nikad nećete pogriješiti. Ako ste ipak nešto hrabriji, a vaša draga slijedi trendove pokušajte s chokerima.

8. Donje rublje

Donje rublje je poklon na obostrano zadovoljstvo. Ovo vam je prilika da kupite nešto po svome uskusu.

9. Čaj

Ako vaša draga nije ljubiteljica kave, pažljivo odabrana aroma čaja sigurno će biti cijenjena. Obzirom da trgovine imaju velik izbor tih ukusnih i ljekovitih vrećica odabir vam neće biti težak ukoliko znate koji okus vaša dama preferira.

10. Marama

Modni dodatak s kojim ne biste trebali fulati je marama. Bilo da je šarena ili jednobojna lako se kombinira sa svakom odjenom kombinacijom.

 

POKLONI ZA NJEGA

1. Karte za kino

Valentinovo je pravo vrijeme da ga iznenadite kartama za kino. Odabir filma po njegovom guštu definitivno je plus.

2. Čokolada

Iako je čokolada klasik, s malo truda možete pronaći nove brendove sa zanimljivim pakiranjima. Time će i obična čokolada djelovati posebno.

3. Okvir za slike

Uokvirene slike s putovanja ili s neke posebne prigode razveselit će romantičare, a ako vaš dragi ne spada u tu skupinu, uokvirite mu humoristični citat.

4. Bežične slušalice

Muškarci padaju na novu tehnologiju i gadgete. Iako su mnogi od njih poprilično skupi, bežične slušalice u jeftinijem su rangu.

5. Donje rublje

Muškarci pate na donje rublje čak i više nego nježniji spol, stoga bi nove bokserice mogle biti pun pogodak.

6. Maska za mobitel

Iskoristite priliku i njegovu staru i izlizanu masku za mobitel zamijenite novom.

7. Privjesak za ključeve

Kroz privjesak za ključeve lako će ukomponirati predmete koje vaš dragi voli na jednostavan način.

8. Kuharica

Ako vam još nije složio večeru i izvlači se na to da ga mama nije naučila spremati hranu, s kuharicom za početnike morat će smisliti bolju izliku.

9. Ručni sat

Ako vas s pomisli na ručni sat zaboli novčanik, imajte na umu da veliki trgovački centri nude jeftinije i jednako lijepe satove.

10. Ulje za masažu

Istini za volju, u ulju za masažu više ćete uživati vi, no ne sumnjamo da će kad-tad zatražiti da mu vratite uslugu.

Poklone koje smo za vas odabrali, pogledajte u galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju