Ruksak je oduvijek bio praktični dodatak garderobi koji se nosi pri odlasku na vježbanje, u šoping ili na izlete. No isto tako može biti riječ i o komadu koji će uljepšati odjevnu kombinaciju bez obzira na to sparuje li se s trapericama, ležernim suknjama ili haljinama.

Galerija Ruksaci na sniženju u trgovinama 2021. - 5 Ruksaci na sniženju u trgovinama 2021. - 14 Ruksaci na sniženju u trgovinama 2021. - 2 +13 Boohoo, 135 kn (prije 169 kn)

Najpopularniji su jednobojni modeli od prave ili umjetne kože – poput klasičnog crnog ruksaka, jer nude mnoštvo mogućnosti za kombiniranje, no na raspolaganju su i mnogi drugi komadi s dodatkom umjetnog krzna ili poliesterskih mješavina.

Odaberete li pak model s atraktivnim uzorkom, podignut ćete cijelu kombinaciju i učiniti je zanimljivijom.

Torba 12 torbi do 250 kuna koje izgledaju skuplje nego što stvarno jesu

Na tržištu se nalaze modeli i u različitim veličinama – od minijaturnih ruksaka koji se nose poput modnog dodatka za večernji izlazak do predimenzioniranih komada u kojima možete ponijeti sve potrebne sitnice za izlet.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela ruksaka za različite prigode po sniženim cijenama od 49 do 149 kuna.

Ruksaci na sniženju u trgovinama 2021. - 6 Deichmann, 74 kn (prije 149 kn) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju