Kuhinja je jedan od glavnih mjesta okupljanja obitelji, ne samo u blagdansko vrijeme, već i u ostatku godine. Za blagovaonskim stolom uživamo u zajednički pripremljenoj hrani i napicima, ali i razmijenjujemo svoja iskustva, osjećaje te prepričavamo priče iz svakodnevnice.

Galerija Stolnjaci iz hrvatskih trgovina 2019. - 3 Stolnjaci iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Stolnjaci iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 +4 Vitapur, Stolnjak Svilanit Dotty, 118,90 kn (140x200 cm)

Želite li na brz i relativno povoljan način promijeniti izgled kuhinje ili blagovaonice – promijenite stolnjak i/ili nadstolnjak na stolu. Ovaj mali detalj transformirat će izgled prostorije pogotovo ako pametno odaberete boju i uzorak stolnjaka.

Pastelno- zlatna uskrsna jaja na tri načina Tri ideje za ukrašavanje najposebnijih pisanica u košarici

Uoči Uskrsa posebno su popularni stolnjaci u jarkim bojama, sa cvjetnim uzorkom i drugim razigranim motivima. Baš takve potražili smo u popularnim hrvatskim trgovinama.

Stolnjaci iz hrvatskih trgovina 2019. - 4 H&M Home, (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte sedam stolnjaka od 59 do 219 kuna koje će razigrati svaku kuhinju i blagavonicu.

Već od 120 kuna: Sedam posteljina koje donose proljeće u spavaću sobu H&M Home posteljina na suncokrete H&M Home, 34,99 funti (300,77 kn) Ikea, 119,90 kn +4 Lesnina, 499 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju