Zima je tek počela pokazivati svoje zube, ali mi već lagano razmišljamo o proljeću. Potaknuo nas je na to izbor salonki u trgovinama koje se isplati kupiti na sezonskom sniženju.

Galerija Štikle iz trgovina na sniženju zbog kojih već maštamo o proljeću - 5 Štikle iz trgovina na sniženju zbog kojih već maštamo o proljeću - 6 Štikle iz trgovina na sniženju zbog kojih već maštamo o proljeću - 8 +7 Mango, 169,90 kn (prijašnja cijena 249,90 kn)  

Iz gležnjača i čizama nećemo se tako skoro izuti, ali smijemo već maštati o proljetnim cipelicama, zar ne? Pažnju su nam privukli modeli štikli koji se trenutno mogu naći po sniženim cijenama u trgovinama. Izdvojili smo salonke kao mnogim ženama najdraže cipele na visoku potpeticu čija mogućnost kombiniranja nema granica.

Pažnju su nam privukli modeli štikli koji se trenutno mogu naći na sniženju u trgovinama



Ova klasična "ljepotica" podjednako voli hlače, traperice, suknje, haljine, a nosive su u ležernijim i svečanijim prigodama. Barem jedan par salonki uvijek je dobrodošao u ženskom ormariću s cipelama.

U fotogaleriji razgledajte štikle na sniženju cjenovnog ranga od 83 do 2640 kuna zbog već sada nestrpljivo čekamo proljeće.

Štikle iz trgovina na sniženju zbog kojih već maštamo o proljeću - 1 Zara, 199,90 kn (prijašnja cijena 299,90 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju