Zimska sezonska sniženja možete iskoristiti kako biste kupili odjeću za nadolazeće proljeće. Donosimo vam ponudu sakoa i blejzera, omiljenog proljetnog odjevnog komada

Svaka žena trebala bi u ormaru imati barem jedan sako i blejzer. Ovi svestrani odjevni komadi lako nadopunjuju kombinacije za sve prigode, od dnevnih do večernjih.

Svaka žena trebala bi u ormaru imati barem jedan sako i blejzer.

Možete ih nositi na posao, na kavu s prijateljicama, sjajno će nadopuniti modno izdanje za večernji izlazak bez obzira na to namjeravate li plesati u klubu ili pak otići u kazalište.

Ledeni val koji je pogodio Hrvatsku još uvijek ne popušta pa je teško zamisliti da će nam uskoro stići topliji dani, ali upravo je sada pravo vrijeme da se spremite za proljeće. Iskoristite zimsko sniženje kako biste ulovili sako ili blejzer po povoljnoj cijeni i tako nadopunite izbor u svom ormaru odjevnim komadom koji možete nositi cijelo proljeće.

Pregledali smo ponudu u trgovinama i odabrali 7 modela za svačiji ukus koje možete vidjeti u galeriji. Nakon toga razgledajte traperice od 69 do 150 kuna, a ako ne volite hlače priuštite si tople suknje na sniženju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju