Blagdansko i novogodišnje šminkanje ima svoja pravila. Ovisno o vašem stylingu možete se više ili manje zanijeti! Što je u modi ove sezone i koju šminku trebate nositi da biste zasijali - metaforično i doslovno?

Novogodišnja šminka: prije svega, trebala bi trajati!

Šminka za doček Nove godine ili blagdanske zabave mora, među ostalim kriterijima, trajati dugo. Na kraju krajeva, trebala bi ostati na vašem licu cijelu noć. Ako koristite proizvode loše kvalitete, vaša pažljiva priprema neće spriječiti šminku da se slijeva niz vaše lice nakon prvih nekoliko sati...

Da bi šminka trajala dulje, koristite podlogu za puder i primer za sjenilo. Ključno je odabrati pravi puder (preporučujemo Extra Lasting foundation i Luxe liniju), sjenila čije čestice ne padaju po cijelom vašem licu, te fiksirati sve puderom u prahu, kojeg biste svakako trebali ponijeti sa sobom.

Novogodišnja šminka: trepnite, trepnite, treptajte!

Blagdanska šminka ne poznaje ograničenja - iako, kao i obično, sve ovisi o vrsti zabave na kojoj prisustvujete, koji styling odaberete i koje su vaše vlastite sklonosti.

Preporučujemo vam da eksperimentirate - ne samo s bojom, već i s određenim elementima šminke - poput SJAJA! Nosite li uvijek goli ruž ili sigurne crvene? Pokušajte staviti Avon mark. Prism ruž za usne od kojeg će vam osmijeh zasjati! Avon mark. Prism ruž sadrži prizmatične čestice koje reflektiraju svjetlost pri svakom pokretu. Izrazito bogate boje zahvaljujući tim istim česticama koje pojačavaju intenzitet pigmenta pružaju odličnu pokrivnost i postojanost. Tisuće prizmatičnih mikročestica reflektiraju svjetlost pružajući jedinstven višebojni sjaj. Volite li smokey eye? Ovaj put našminkajte se tako da ga učinite zaista blistavim i očaravajućim!

Preporučljivo je poludjeti i s bojom laka za nokte. Sastavite dvije nijanse i dobit ćete vrlo jedinstvene rezultate!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju