Baš kao i žene diljem svijeta, Hrvatice ne mogu odoljeti dobroj torbi. Odlučili smo pažljivo pregledati našu street style arhivu i pronaći poznate brendove čije modele torbi domaće dame najviše vole

Galerija Torba modne kuće Gucci na zagrebačkoj špici Hrvatice vole torbe Michaela Korsa Model Jet Set jedan je od najpopularnijih torbi Michaela Korsa +6 Torba modne kuće Louis Vuitton Sudeći prema street style kombinacijama sa zagrebačke špice, Hrvatice najviše vole torbe Michaela Korsa.

Jedan od najpopularnijih modela torbi tog poznatog američkog dizajnera u ostatku svijeta svakako je onaj pod nazivom "Jet Set", a ta velika ručna torba osvojila je i domaće dame.
Model Jet Set jedan je od najpopularnijih torbi Michaela Korsa Model Jet Set jedan je od najpopularnijih torbi Michaela Korsa Foto: Slaven Janđel/Michael Kors
Osim nje, na ulicama Zagreba često viđamo i razne minimodele, među kojima su najtraženiji oni s lancem, dok su modeli preko ramena s klasičnim remenom nešto rjeđi.
Hrvatice vole torbe Michaela Korsa Hrvatice vole torbe Michaela Korsa Foto: Slaven Janđel
Nakon Michaela Korsa, logo koji se najčešće viđa jest onaj modne kuće Louis Vuitton. Torbe s potpisom ovog slavnog brenda već su dugo sinonim za kvalitetu i mnoge žene vole ih imati u svom ormaru.
Torba modne kuće Louis Vuitton Torba modne kuće Louis Vuitton Foto: Slaven Janđel
Posljednjih nekoliko sezona domaće dame zavoljele su i torbe modne kuće Gucci, a posebno im se sviđa model "GG Marmont" koji se proizvodi u baršunastoj i klasičnoj kožnatoj varijanti te je dostupan u čitavom nizu boja.

U galeriji pogledajte koje još poznate brendove vole Hrvatice kada su u pitanju torbe.
Torba GG Marmont modne kuće Gucci Torba GG Marmont modne kuće Gucci Foto: Slaven Janđel

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju