U holivudskoj tvornici snova ljepota i mladost na velikoj su cijeni. Zahvaljujući zdravoj prehrani, redovitoj vježbi i velikoj brizi za cjelokupno zdravlje, brojne slavne dame izgledaju fantastično i u četrdesetim, pedesetim i šezdesetim godinama.

Galerija Slavne ljepotice od osnovnoškolskih dana do danas - 1 Slavne ljepotice od osnovnoškolskih dana do danas - 2 Slavne ljepotice od osnovnoškolskih dana do danas - 3 +6 Paris Hilton

No za njihov dobar izgled zaslužni su i geni. Potvrđuju to i njihove fotografije iz osnovnoškolskih i srednjoškolskih godišnjaka.

Instagram vs. stvarnost: Slavne dame koje koriste filtere na društvenim mrežama - 3 Instagram vs. stvarnost: Slavne dame koje si vole "popraviti" izgled na društvenim mrežama

Fotografije u godišnjacima otkrivaju prava lice poznatih i slavnih prije nego što su upoznali holivudske vizažiste, frizere i stiliste.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 slavnih dama za koje se u najranijem djetinjstvu znalo kako će izrasti u prave ljepotice.

Slavne ljepotice od osnovnoškolskih dana do danas - 10 Jennifer Lopez u završnom razredu srednje škole i danas

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju