Da ste ovim slavnim damama na početku karijere rekli kako će jednog dana biti miljenice modnih kritičara, sigurno vam ne bi vjerovale. Ne samo da se tada nisu nalazile na popisima najbolje odjevenih, nego su najčešće završavale na samom vrhu lista najgore odjevenih žena.

Njihov stil pritom je opisivan svakakvim "epitetima", od groznog do dosadnog.

Victoria Beckham naišla je na podsmijeh kada je objavila da se iz pjevačkih baca u modne vode. Nitko nije vjerovao da može lansirati uspješan modni brend na krilima svoga starog stila.

Upravo je to jedan od razloga zbog kojeg ga je, prema vlastitom priznanju, bivša pjevačica grupe Spice Girls drastično promijenila, na veselje modnih kritičara.

Solange Knowles, mlađa sestra Beyonce Knowles, oduvijek je bila u sjeni glazbene dive.

Međutim, posljednjih godina postala je prava miljenica modnih krugova zahvaljujući stilu koji mnogi prozivaju neusporedivo boljim od onog koji ima Beyonce.

Katie Holmes gotovo nikome nije bila pojam sjajnog modnog ukusa. Njezine kombinacije s crvenih tepiha bile su nezanimljive, a jednako neupadljivo odijevala se i u slobodno vrijeme.

To se značajno promijenilo u posljednje dvije godine i danas Katie svojim izdanjima plijeni sve više pažnje.

I Gabrielle Union jedna je od novijih modnih miljenica kritike, a da će to postati, vjerojatno su mogli naslutiti samo njezini najveći obožavatelji.

Nicole Richie također je napravila veliku stilsku transformaciju i postala prava trendseterica.

Osnovala je i svoj modni brend "House of Harlow", zbog kojeg su mnogi zaboravili njezine odjevne kombinacije s početka karijere kad je bila poznata kao reality zvijezda i prijateljica jednako loše odjevene Paris Hilton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju