Početkom ove godine dizajniran je zanimljiv parfem koji je u kratko vrijeme digao prašinu na društvenim mrežama. „Missing person“ dizajniran u Phluru, kažu kreatori i brojni korisnici društvenih mreža, miriše poput osobe koju voliš.

Kreatorica parfema, Criselle Lim, rekla je da je oduvijek htjela dizajnirati parfem koji će mirisati po čistoj koži osobe koju voliš i koja ti nedostaje. „Još kad sam razvijala svoj prvi miris za Phlur, imala sam ovu ideju.

Biti naviknut na nečiju prisutnost, nečiji miris i toplinu tijela, buditi se pored nekoga svako jutro – to su za mene najljepši osjećaji. A onda, kada ostaneš sam, želiš taj osjećaj više nego išta. Kad sam radila ovaj parfem htjela sam ljudima pružiti taj osjećaj“, objasnila je svoju inspiraciju Criselle Lim.

Parfem je u isto vrijeme nježan i snažan. Gornje note su bijeli mošus, jasmin i bergamot, srednje cvijet naranče, neroli i ciklama, a donje bijelo drvo i australska sandalovina.

Ovaj cvjetno – citrusni spoj očarao je korisnike društvenih mreža koji su testirali parfem i provjerili miriše li zaista kao osoba koju voliš.

„Ovo je pravi nude miris. Zaista miriše poput čistog, golog tijela mog partnera“, „Kolekcionar sam parfema i mogu reći da ništa u mojoj kolekciji ne miriše ovako dobro. Svježe i savršeno“, „Jasmin i mošus su tako dobar par“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Chanel No 5 Eau de Parfum 10 najvećih: Jesu li ovo stvarno najbolji ženski parfemi svih vremena?

Parfem su testirali i poznati glumac Adam Huber i njegova djevojka Rachel Rigler. Glumac je rekao da parfem miriše isto kao njegova djevojka kad izađe iz tuša i sličnost nazvao bizarnom.

Missing person se trenutno može kupiti samo na službenoj stranici Phlura, a za 50 ml ovog inovativnog mirisnog spoja treba odvojiti 96 dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju