Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata?

 Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja hijaluronskih filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

PR PR

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čisti biološki materijal i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga.

PR PR

Neauvia Organic Stimulate filer isprobajte u medicinsko kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton), a rezervirate li svoj termin tijekom rujna, očekuju vas odlične pogodnosti prilikom plaćanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju