Moć hijaluronskih filera.

 Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata? Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman je nije invanzivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka.

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čistu hijaluronsku kiselinu i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja Neauvia Stimulate filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.
Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga.

PR PR


Tijekom prosinca rezervirajte svoj termin u medicinsko-kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton) za sve tretmane Neauvia filerima i ostvarite poseban popust pri plaćanju. Akcija traje od 10. do 31. prosinca, a odnosi se na 20% popusta na redovnu cijenu za gotovinsko plaćanje te 10% popusta za kartično plaćanje. Također, u tijeku je značajno sniženje cijena za tretmane za gospodu Neauvia Stimulate Men, kojim do 10. prosinca ostvarujete 30% popusta za gotovinsko te 20% popusta za kartično plaćanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju