I vi imate svog super junaka koji vam može pomoći da vaš dom bude blistavo čist bez da ste pomaknuli prstom


Kuhinju treba bolje čistiti od kupaonice, a spužvicu za pranje suđa mijenjati barem jednom mjesečno jer se na njoj skuplja najviše bakterija. Na tastaturi vašeg kompjutera ima više bakterija nego na dasci wc školjke javnog wc-a. A jeste li znali da četkicu za zube morate držati barem dva metra udaljenu od WC školjke? Ovakve informacije ne pobuđuju u vama potrebu da momentalno očistite vaš dom i potpuno ste prihvatili životni moto da nećete biti rob čišćenju.

Proljeće je na izmaku, a vi još niste imali proljetno čišćenje jer sunce mami u prirodu i na kavu, a prljavi prozori i suđe mogu pričekati. Neki će se složiti da dom nikada ne može biti previše čist, ali Vi niste jedan od njih iako volite sjesti na čist kauč i odmoriti dok oko vas sve blista. Ne brinite i Vi imate svog super junaka koji će vam pomoći da vaš dom bude blistavo čist bez da ste pomaknuli prstom, samo ako dovoljno brzo odigrate ovaj kviz znanja i brzine.

Super heroj kapetan Aquafresh® najbržeg će čitatelja ili čitateljicu koji će imati baš sve točne odgovore nagraditi s intenzivnim čišćenjem doma. Budite brzi i efikasni, kao i kapetan Aquafresh® u čišćenju koji za maksimalno 5 sati može očistiti cijeli stan do 100 kvadrata, a možda će 'uletjeti' baš u Vaš. Ako pak ne budete te sreće, možda se nađete među 100 sretnika kojima će kao utješnu nagradu darovati pastu za zube i četkicu Aquafresh® Intense Clean pa postanete jedni od onih koji će umjesto doma imati intenzivno čist i blistav osmijeh.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju