Američka pjevačica Gwen Stefani u svakoj prilici ostaje vjerna svom eklektičnom stilu odijevanja pa tako i prilikom odlaska u crkvu

U svakoj zemlji postoji drugačiji "dress code" za odlazak u crkvu. Tako se u našoj regiji, prema tradiciji, za tu prigodu odijevaju decentne i klasične kombinacije, a svako pretjerivanje u stajlingu, bojama ili neobičnim modnim dodacima smatra se previše provokativnim i obično dobiva "ukor" svećenika".

Upravo bi zato kombinacija koju je Gwen Stefani odjenula za odlazak na misu kod nas vjerojatno podigla obrve onih koji nisu navikli vidjeti ovakav modni izričaj unutar crkve. Međutim, slavna pjevačica živi u Los Angelesu gdje su pravila po pitanju odjeće za ovu prigodu manje rigorozna pa ona bez razmišljanja može odjenuti što god poželi.

Ovaj put nosila je jarko crvene hlače i oversize jaknu modne kuće Moschino s krokodilskim uzorkom, a kombinirala ih je s elegantnim crnim štiklama koje su na sebi imale prozirne detalje.

U galeriji pronađite još zanimljivih i upečatljivih odjevnih kombinacija koje je Gwen odijevala za crkvu, a zatim provjerite što druge zvijezde nose na nedjeljnu misu.

Biste li voljeli da su i kod nas pravila odijevanja za crkvu manje rigorozna?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju