Sniženja su sjajna prilika za osvježavanje garderobe. Mnogi ih koriste kako bi u svoj ormar dodali komade odjeće koji im se nalaze na popisu želja.

Galerija Majica + traperice + tenisice Majica (Sinsay), snižena s 10,49 na 9,99 eura Traperice (C&A), snižene s 29,99 na 14,99 eura +16 Tenisice Sprandi (CCC), snižene s 34,99 na 19,99 eura

Prilikom kupovanja odjeće i obuće na sniženjima bitno je, naravno, ne kupovati nešto samo zato što su cijene povoljnije. Prije nego što se kući vratite s vrećicama punima odjeće i obuće, dobro razmislite što vam uistinu treba, a što želite kupiti samo zato što vas mami dobra cijena.

Na tome će vam biti zahvalni vaš novčanik i ormar, koji neće biti pretrpan komadima koji nikad neće ugledati svjetlo dana.

Ako još uvijek niste stigli razmisliti što biste mogli kupiti, možda vam pomognu naši prijedlozi u nastavku.

Pregledali smo, naime, ponudu na sniženju i složili pet odjevnih kombinacija, čiji ukupni iznos ne prelazi 50 eura.

Među ponuđenim kombinacijama su razne opcije, od onih ležernijih do ozbiljnijih u kojima možete primjerice odlaziti na posao.

Komadi iz svake od kombinacija čekaju vas u galeriji na početku teksta.

1. Majica + traperice + tenisice (ukupno 44,97 eura)

Majica + traperice + tenisice Majica + traperice + tenisice (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Pletena haljina + čizme kaubojke (ukupno 49,98 eura)

Pletena haljina + čizme kaubojke Pletena haljina + čizme kaubojke (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Dolčevita + midi suknja + mokasinke (ukupno 42,97 eura)

Dolčevita + midi suknja + mokasinke Dolčevita + midi suknja + mokasinke (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Kardigan + cargo traperice + ravne gležnjače (ukupno 45,98 eura)

Kardigan + cargo traperice + ravne gležnjače Kardigan + cargo traperice + ravne gležnjače (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Košulja + finjak hlače + Mary Jane cipele (ukupno 43,98 eura)

Košulja + finjak hlače + Mary Jane cipele Košulja + finjak hlače + Mary Jane cipele (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kaputi na sniženju: 15 modela koje ćete nositi godinama već od 23 eura Bež kaput je svestrani modni klasik s.Oliver, snižen sa 139,99 na 91,99 eura Trendyol (Zalando), snižen s 54,99 na 42,99 eura +12 Pull&Bear, snižen s 49,99 na 39,99 eura

Savjet modnih urednica: Odjeća koju se najviše isplati kupovati na (zimskom) sniženju Vuneni pulover Svilena košulja Klasičan kaput +3 Sako

Odluku o tome što kupiti na sniženju možda vam olakšaju i savjeti stilista Marka Grubnića, koji je u videoserijalu Dreskod izdvojio 15 modnih klasika koje morate imati u jesensko-zimskoj sezoni:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju