Ako očekujete bebu, čestitamo i dobrodošli u jedno od najljepših životnih putovanja. U Malim stvarima imaju puno iskustva u pružanju sve potrebne pomoći i savjeta koji roditeljima trebaju tijekom tog uzbudljivog putovanja.

Galerija Male stvari 1 Male stvari 2 Male stvari 3 +0 Male stvari 4

 „Oduvijek sam željela imati svoju firmu, započeti nešto od čiste nule, organizirati, kupovati, prodavati, ali i uživati u svom poslu. Ideje su se mijenjale, a bilo ih je, vjerujte, JAAAAKO puno. Čak me jedno vrijeme držala pekara, videoteka, cvjećarna … ma svašta. A najviše je pomoglo to što smo moj suprug i ja postali roditelji.“ – kaže Dijana Bušić, osnivačica i direktorica Malih stvari.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Male Stvari daruje svim našim čitateljicama 10 % popusta uz korištenje kupon-koda malestvari10 na njihovom webshopu. Popust ne vrijedi na proizvode marki Bugaboo, Babyzen i Philips Avent.
 

Trebate savjet?

Za bogatstvo stručnih, nepristranih savjeta Male stvari nude besplatne konzultacije s njihovim savjetnicima. Oni će odgovoriti na sva vaša pitanja, objasniti vam što vam je sve potrebno te vam pomoći u kreiranju vaše vlastite baby liste.
Vaše osobno savjetovanje je idealan način da saznate koje osnovne stvari su vam potrebne te da postavite ona važna pitanja vezana uz kolijevke, krevetiće, madrace, didaktičke igračke i drugo.

Želite kreirati vlastitu listu želja?

Ako znate što vam sve treba, kreiranje liste želja omogućuje vam da pratite sve svoje potrebe ali i da ih vrlo lako pokažete svojoj obitelji i prijateljima kako bi vam oni s iste mogli kupiti poklon.

Male stvari 1 Male stvari 1 Foto: Male stvari

Postoje dva načina na koji možete kreirati listu želja/baby listu. Ako ste dogovorili sastanak sa nekim od savjetnika isti će vam pomoći u kreiranju vaše liste želja. No, ako biste to radije učinili sami, posjetite webshop Male stvari. Na listu uvijek možete nešto dodati ili izbaciti te je lako podijeliti s obitelji i prijateljima. Vaša obitelj ili prijatelji će vidjeti vašu listu s koje vam uvijek mogu kupiti poklon putem webshopa ili posjetom trgovini u Richterovoj 4, u Zagrebu.

Iskoristite priliku!

Male stvari 3 Male stvari 3 Foto: male stvari

Povodom Tjedna online shoppinga, Male stvari nude -10% popusta na odabrani asortiman. Posjetite webshop i krenite sa sastavljanjem vaše vlastite liste želja!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju