Healthness koncept u kojem se spajaju svi zemaljski užici dok se istovremeno brine o zdravlju tijela, već je nadugo i naširoko poznat koncept u Termama Sveti Martin. Ovaj resort je jedini na području Europske unije koji nudi zanimljivu fuziju dva naizgled oprečna koncepta zbog čega gosti diljem svijeta jure u Lijepu Našu kako bi doživjeli odmor iz snova.

Galerija Terme Sveti Martin Terme Sveti Martin - Soba za one sklone alergijama Terme Sveti Martin - Pročišćivač zraka +5 Terme Sveti Martin - Pročišćivač zraka

„Ljudima želimo pružiti zdravi životni stil koji naravno uključuje i određenu dozu hedonističkog uživanja, odnosno wellness, ali na zdrav način. Nas cilj i moto je kad čovjek dođe tu, da počne mijenjati životne navike prema zdravijem stilu života.Kako bi čovjek mogao zdrav i mladolik u principu ostarjeti“, rekla je Gracia Petek.

Već nekoliko godina u svojoj ponudi imaju Body Vitality Scan koji objedinjuje 3 vrste scana. Dva rade na principu biorezonance pri čemu mjere elektromagnetno polje oko čovjekova organizma, a treći mjeri varijabilitet brzine otkucaja srca. Baš zbog njihove zanimljive ponude kojom lako možemo saznati stanje našeg tijela, ne čudi što su neprestano dupkom puni.

Terme Sveti Martin -Body Vitality Scan Terme Sveti Martin -Body Vitality Scan Foto: Nova Studio

„Body vitality scan mogu napraviti svi. Njime dobijemo uvid u cjelokupno stanje organizma praktički od glave do pete i prema rezultatima scana možemo čovjeka usmjeriti što bi bilo dobro promijeniti od životnih navika ili možda napraviti dodatne kontrole kako ne bi došlo do razvitka nekih bolesti“, objasnila nam je Gracia.

U sklopu svojeg healthness koncepta, u Termama Sveti Martin uveli su i neke novitete. Točnije, stvorili su pravu malu oazu unutar hotela za sve alergičare tako što su pojedine sobe učinili hipoalergenima. Za sada imaju dvije takve standardne sobe i jedan apartman.

„Te sobe su opremljene s laminatom. Unutra nema tepiha te ima pročišćivač zraka koji služi za sve one ljudi koji su osjetljivi na dišne alergene, a znamo da takvih u zadnje vrijeme ima sve i više. Trudimo se te sobe posebno održavati kako bi ljudima koji imaju dišne probleme ili alergije omogućili bezbrižan boravak kod nas“, rekla je Gracia.

Terme Sveti Martin - Pročišćivač zraka Terme Sveti Martin - Pročišćivač zraka Foto: Nova Studio

No, njihovi planovi ne staju ovdje.

„U dogledno vrijeme planiramo te sobe opremiti s dodatnim uređajima koji će nam omogućiti praćenje ritma spavanja te dati uvide u bioritam organizma kako bi ljudima mogli još više pomoći u optimizaciji životnog stila“, rekla je Gracia.

Poslušajte svoje tijelo i priuštite mu odmor iz snova u kojem opuštanja, zabave i hedonzima u cijelosti neće nedostajati, dok istovremeno brinete o svome zdravlju i pazite na svoje tijelo. Terme Sveti Martin rado će vas ugostiti i učiniti vaš boravak nezaboravnim iskustvom zbog kojeg ćete se uvijek vraćati po još.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Terme Sveti Martin po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju