Zlatan Ibrahimović trenutačno uživa u Miamiju. Nakon boravka u Katru i prisustvovanja finalu Svjetskog nogometnog prvenstva proslavljeni nogometaš otputovao je u Sjedinjene Američke Države, a novogodišnje praznike odlučio je provesti u Floridi.

Galerija Zlatan Ibrahimović na plaži Zlatan Ibrahimović na plaži Zlatan Ibrahimović na plaži +1 Zlatan Ibrahimović na plaži

Na sreću svih obožavateljica njegova lika, djela i tijela, Zlatan se opuštao i na plaži. Uživancija je uključivala kupanje i sunčanje, ali ne može nogometaš dugo bez lopte pa je i na vrelom pijesku našao malo vremena za tehniciranje.

Zlatan Ibrahimović na plaži Zlatan Ibrahimović na plaži (Foto: Profimedia)

Osim pijeska, vrele su i Zlatanove fotografije koje danas obilaze svijet. Odjeven samo u kratke crne kupaće gaćice, Ibrahimović je okupljenim paparazzima pokazao svoje utrenirano preplanulo tijelo.

Vruća lista: 10 najzgodnijih stranih nogometaša sa Svjetskog prvenstva u Katru Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 7 Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 1 Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 10 +7 Najzgodniji nogometaši na prvenstvu - 9

Očekivano, reakcije na društvenim mrežama nisu izostale. I dok se većina dama prilikom komentiranja fokusira na njegov isklesani torzo, bilo je i onih koje su jednostavno morale komentirati Zlatanovu novu frizuru.

Zlatan Ibrahimović na pla Zlatan Ibrahimović na plaži (Foto: Profimedia)

Naime, nogometaš trenutačno ima pletenice koje se mnogima nisu svidjele. Pravit ću se da nisam vidjela ovo na glavi što se naziva frizurom, bole me oči od njegovih pletenica, kakva je ovo frizura, samo su neki od komentara.

Naravno, većina mu je ipak oprostila taj pomalo nesretni odabir, i to na račun tijela. Frizura je tragedija, ali torzo je bez zamjerke, zaključila je jedna obožavateljica.

Zlatan Ibrahimović na plaži Zlatan Ibrahimović na plaži (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju