Osmišljeno stručno, napravljeno ručno – moto je koji stoji iza male manufakture u Zagrebu iz koje dolaze ukusne grickalice Nutri Kulti, koje je osmislila nutricionistica Martina Gilja.

Galerija Nutri Kulti - Hrskavi snack 1000 sjemenki Nutri Kulti plata Nutri Kulti - Zobene bombice +10 Nutri Kulti - Grisini Pirova frulica Ekstra djevičansko maslinovo ulje

U vrijeme kad je Martinino prvo dijete počelo jesti krutu hranu i kad je bila u potrazi za grickalicama koje neće biti pune praznih kalorija i nutritivno siromašnih sastojaka, rodila se ideja kako bi sama mogla osmisliti zdravije grickalice.

Danas je Martina zahvaljujući toj ideji poduzetnica, a njezino dvoje djece, devetogodišnji Borna i trogodišnja Ema, njezini su najveći pomagači i najiskreniji kritičari. Ono što oni ne odobre, Martina zna da neće ponuditi tržištu. Upravo je zato Nutri Kulti na glasu kao brend koji ima najfinije zalogaje od pomno biranih sastojaka.

Ti nutritivno bogati i kvalitetni zalogaji ‒ kolačići, frulice, odnosno grisini i snack proizvodi, koje jednako vole i stari i mladi, punog su okusa, aromatični i savršeno hrskavi. Sadrže orašaste plodove, razne sjemenke, kokosovo ili maslinovo ulje, pirovo brašno te zobene pahuljice i med, a napravljeni su bez dodanih šećera, jaja i mlijeka, tako da će grickalice Nutri Kulti zadovoljiti i najizbirljivije.

Nutri Kulti - Grisini Pirova frulica Ekstra djevičansko maslinovo ulje Nutri Kulti - Grisini Pirova frulica Ekstra djevičansko maslinovo ulje Foto: Tibor Marochini/Nova studio

Grickalice Nutri Kulti u potpunosti su ručno rađene ‒ svaki štapić grisina, svaka loptica za kolačić posebno se važu, oblikuju, slažu na pleh te peku, nakon čega ih vrijedne ruke triju pekarica iz Martinina malog proizvodnog pogona slažu u vrećice i pripremaju za kupce.
Svi proizvodi imaju veganski certifikat, osim zobenih bombica koje sadrže med, zbog čega su pogodni za vegetarijance. S dva okusa grisina, zobenim bombicama i hrskavim snackom 1000 sjemenki, Martina je ušla u projekt Startaj Hrvatska i osvojila police svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina.

Grisini su ručno rađene hrskave grickalice od pirova brašna od cjelovitog zrna, koje se mogu lijepo kombinirati uz jogurt, sir i vrhnje ili razne namaze te su odlična zamjena za kruh. Grisini Pirova frulica Kurkuma sadrže kurkumu, koja im daje blago žućkastu boju, te kikiriki i kokosovo ulje. Grisini Pirova frulica Ekstra djevičansko maslinovo ulje sadrže ekstra djevičansko maslinovo ulje, bučine golice, sezam i origano.

Hrskavi snack 1000 sjemenki veganski je proizvod i ne sadrži brašno, stoga je omiljena grickalica svima koji izbjegavaju klasičan kruh. Snackovi su ručno rađeni, aromatični i nevjerojatno hrskavi, ne sadrže konzervanse i pojačivače arome, ali zato obiluju integralnim sezamom, suncokretovim sjemenkama, bučinim golicama, zlatnim i smeđim lanom, chia sjemenkama i psyllium ljuskicama.

Nutri Kulti - 6 Nutri Kulti - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova studio

I, za kraj, poslastica – zobene bombice ručno su rađeni vegetarijanski kolačići od zobenih pahuljica od cjelovitog zrna. Kolačići su zaslađeni medom i sušenim brusnicama, pa će zadovoljiti i potrebu za slatkim.

Grickalice Nutri Kulti mogu vas pratiti u raznim prilikama, odlične su za doručak, brzinski međuobrok, mali školski obrok, na izletu, a možete i poput nas složiti platu za tulum posvećenu proizvodima Nutri Kulti.

  Nutri Kulti grickalice Nutri Kulti grickalice (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju