"Vogue" s razlogom ima nadimak „modna Biblija“. Redakcija slavnog magazina odavno svojim tekstovima određuje trendove na temelju kolekcija modnih kuća, a najavili su i trendove koji će vladati ulicama (i našim ormarima) u 2017. godini

1. Ružičaste haljine

Modni stručnjaci inače preporučaju pažljivo doziranje ružičaste boje u odjevnim kombinacijama, ali izgleda da to pravilo neće važiti sljedeće godine.

2. Pruge

Zaboravite na dobar stari umjereni mornarski uzorak jer će se 2017. nositi hrabre pruge u svim bojama.

3. "Statement" rukavi

Što više drame na rukavima, to bolje. Voluminozni rukavi na košuljama i haljinama bit će pravi „must-have“ u nadolazećim sezonama.

4. Prozirni odjevni komadi

Trend prozirne odjeće tek se stišao, ali dizajneri ga ponovo vraćaju u modu pa ćemo neke od prozirnih haljina sigurno vidjeti na Jennifer Lopez i Beyonce, najvećim ljubiteljicama ovog trenda.

5. Četvrtasta ramena

Modne kuće za nadolazeću sezonu inspirirale su se i modom 80-ih godina što se najbolje očituje u jaknama, sakoima i haljinama s četvrtastim ramenima.

6. Cvjetni uzorak

Retro varijante cvjetnog uzorka koje podsjećaju na dekor interijera u 70-im godinama u 2017. godini pojavit će se na odjeći.

7. Bijela boja

Potpuno neočekivano, živopisnim i šarenim trendovima suprotstavit će se bijela boja koja će unijeti balans boja u naše ormare.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju