Film "Zapravo ljubav" premijerno je prikazan u studenog 2003. godine i brzinom munje postao je jedan od najgledanijih božićnih filmova kojem se uvijek vraćamo u vrijeme blagdana

U filmu "Zapravo ljubav" isprepliću se razne ljubavne priče, a u jednoj od njih maleni Sam zaljubljuje se preko ušiju u svoju školsku kolegicu Joannu. Odlučan u namjeri da je osvoji, Sam će napraviti sve što je u njegovoj moći da dopre do srca svoje simpatije.

Sve kulminira njihovim zajedničkim nastupom na školskoj božićnoj predstavi na kojoj Joanna pjeva obradu hita Mariah Carey "All I Want For Christmas", a Sam je prati na bubnjevima.

Olivia Olson, koja je glumila Joannu, tada je imala samo 11 godina i sve je zadivila svojom izvedbom. Nakon snimanja filma posvetila se građenju svoju glumačke i pjevačke karijere.

Zanimljivo je kako je od 2008. do 2015. posuđivala glas u crtiću "Phineas i Ferb" na kojem je radila s Thomasom Sangsterom koji je u filmu „Zapravo ljubav“ glumio Sama.

Olivia danas ima 24 godine i iz preslatke djevojčice izrasla je u uistinu prekrasnu djevojku, a svoju ulogu u jednoj od najpopularnijih božićnih filmova uvijek s ponosom ističe kao veliki životni uspjeh.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju