Prvi modni buvljak Udruge PINK life održao se u centru Zagreba u Gajevoj ulici s ciljem prikupljanja sredstava za rad Udruge. Brojne osobe iz domaćeg javnog života željele su dati svoj doprinos na buvljaku čije su domaćice bile Matija Vuica i Leonarda Lončar.

Galerija Olja Vori Olja Vori na modnom buvljaku udruge P.I.N.K. life - 1 Olja Vori na modnom buvljaku udruge P.I.N.K. life +2 Olja Vori na modnom buvljaku udruge P.I.N.K. life u Zagrebu

Svojim pojavljivanjem podršku su dali i Olja Vori, Ćiro Blažević, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Mišura Vlaović, Ivana Delač, Lana Pavić, Nina Slamić Gudeljević, Zvončica Vučković, Borna Kotromanić, a još preko dvadeset osoba iz javnog života donirale su svoje odjeću i modne detalje kako bi donatorskom prodajom prikupili sredstva za rad udruge P.I.N.K. life. Novac prikupljen prodajom na blagdanskom buvljaku bit će usmjeren za psihološku pomoć članicama Udruge te obnovu prostora u koje se još uvijek ne može ući.

Matija Vuica i Leonarda Lončar bile su domaćice prvog modnog buvljaka Udruge PINK life Matija Vuica i Leonarda Lončar bile su domaćice prvog modnog buvljaka Udruge PINK life (Foto: press PINK life)

Jedna od domaćica, Matiju Vuica, podijelila je s okupljenima zanimljivost kako od kada zna za sebe hoda po modnim buvljacima, a najviše onim stranima i još uvijek ima sve kupljene komade, i zato je ovo prepoznala kao odličnu ideju. Uz to Matija prati rad udruge P.I.N.K. life od njenog osnutka. Leonarda Lončar, uz mnoge modele koje je donirala, poigrala se i sa stiliziranjem izložene odjeće što je oduševilo sve prisutne koji su joj i sugerirali da bi bilo odlično opet ju vidjeti u ulozi dizajnerice.

Slika nije dostupna Olja Vori: Šetnja gradom u gležnjačama koje se ne usude svi nositi

Slika nije dostupna Olja Vori: Maksi haljina koja sjajno stoji ženama od XS do XL veličine

Uz njih, svoju su odjeću donirali i Nina Badrić, Lana Jurčević, Vanda Winter, Jelena Perčin, Borna Kotromanić, Ivana Nola, Nela Kočiš, Jadranka Sloković, Miroslav Ćiro Blažević, Zvončica Vučković, Robert Sever, Hippy Garden i mnogi drugi koji su donirali svoje osobne, ali i dizajnerske predmete. Svi modeli koji su ostali neprodani, moći će se otkupiti putem društvenih mreža udruge PINK life.

Olja Vori na modnom buvljaku udruge P.I.N.K. life Olja Vori na modnom buvljaku udruge P.I.N.K. life u Zagrebu (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Velika ljubiteljica mode Olja Vori na buvljak je došla u još jednom zanimljivom i razigranom modnom izdanju. Nosila je haljinu na preklop od baršuna u ljubičastoj boji koju je kombinirala uz visoke smeđe čizme sa zmijskim uzorkom i tankom visokom potpeticom. Ljubičasta boja i životinjski uzorak jako dobro idu skupe, a Oljino modno izdanje to svakako potvrđuje. Kratka crna kožnata jakna s krznenim ovratnikom i torba u kombinaciji smeđe i ljubičaste s krznenim detaljima sjajno su upotpunile stajling, kao i krupna ogrlica i efektna marama oko glave istog materijala od kojeg je i haljina.

Olja Vori na modnom buvljaku udruge P.I.N.K. life - 1 Olja Vori nosi ljubičastu haljinu na preklop od baršuna i čizme sa zmijskim uzorkom (Foto: press PINK life)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju