Modno hrabra Olja Vori na zagrebačku špicu uvijek donese dašak svjetskih metropola. Naime, njezina modna eklektičnost, zanimljivi detalji i kombinacija uzoraka, outfiti su koji asociraju na europske metropole poput Londona i Pariza


Olja Vori
je uvijek posebna i modno zanimljiva te nikad uniformirana - dama koju morate zapaziti. Sve njezine modne kombinacije originalan su modni predložak koji ispijajući kavu na špici morate primijetiti.

>>Olja Vori: Mama i mala princeza poput pariških dama

I u najnovijoj street style priči Olja Vori uljepšala je zagrebačke ulice i privukla poglede. Za hladan zimski dan, modna se transformatorica odlučila za bijelu bundu i haljinu te čizme visokih sara. Miks detalja koji 'upakirani' samopouzdanjem na zgodnoj Olji izgleda kao sa svjetskih modnih pista.

Pečat stylingu, osim stava i osmijeha, svakako je zanimljiva bijela kapa s crnim coflekom i mrežastim materijalom koji pokriva njezino lice.

Istu je zanimljivu kapicu, supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija već nosila na špici, a upravo su takvi neobični detalji, ono što ovu modnu kameleonku izdvaja i čini modno unikatnom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju