Olja Vori nije propustila posljednju ljetnu zagrebačku špicu ove godine, na koju je stigla u svom prepoznatljivom razigranom stilu. Divna sunčana subota bila je idealna prilika za pokazati još jednu odjevnu kombinaciju koja je špicu učinila još zanimljivijom.

Galerija Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 3 Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 1 Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 2 +7 Olja Vori nosi čipkastu haljinu brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini

Olja Vori voli se igrati modom i ne bježi od drugačijih, eklektičnih odjevnih kombinacija, koje ne bi svatko znao nositi. Tako je za subotnju špicu odabrala stajling u stilu moderne kaubojke.

Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 5 Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nosila je crnu čipkastu haljinu brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini, romantičnog dizajna inspiriranog viktorijanskim dobom i kultnim filmom "Plava laguna" iz 1980. godine, kako navode na stranici tog brenda. Haljina na naramenice ima gola ramena i opuštene lagane rukaviće, dok je donji dio asimetričnog kroja te je naprijed kraća i seže do iznad koljena, a odostraga dugačka gotovo do poda.

Olja Vori nosi čipkastu haljinu brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini Olja Vori nosi čipkastu haljinu brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini (Foto: www.brownsfashion.com)

Glamuroznu haljinu koja bi lako mogla proći i za crveni tepih Olja je kombinirala uz čizme kaubojke danskog brenda Ganni. Crno-bijeli model naziva Marilyn ima debelu petu i izvezene detalje te ukrasni motiv u obliku srčeka na sarama.

Naravno, moderna kaubojka nosi i kaubojski šešir, a Olja je odabrala model bijele boje. Stajling je zaokružila malenom crnom torbicom sa zlatnim detaljima koju je nosila preko ramena te s nekoliko komada zlatnog nakita.

Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 1 Olja Vori u kaubojkama danskog brenda Ganni i čipkastoj haljini brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini (Foto: Josip Moler/Cropix)

Stvar je u boji: Štikle iz centra Zagreba koje u trenu podignu kombinaciju i proljepšaju noge Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 5 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 6 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 3 +2 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 4

Meghan Markle: Najženstvenije cipele koje pobjeđuju sve trendovske modele Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 5 Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 1 Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 7 +4 Meghan Markle u ženstvenim štiklama brenda Aquazzura - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju