Pravo blago u životu su nama dragi ljudi kojima smo okruženi. To pogotovo vrijedi za najbolje prijateljice koje su uz nas bez obzira na sve. Međusobna podrška, ljubav, utjeha i rame za plakanje su oslonac svakog ženskog prijateljstva, a mi vam stoga donosimo pet serija koje slave to blago i u kojima ćete uživati gledajući ih upravo s vašom najboljom prijateljicom

 

1. Seks i grad
Ovo je nezaobilazan prvi izbor, jer ipak su Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda četiri srodne duše. Njihove dogodovštine u New Yorku poznate su milijunima žena, a iako je serija završila 2004. godine i dan danas jednako je popularna zbog svojih univerzalnih i vječnih ženskih tema te prekrasnih prijateljstva.

2. Zlatne djevojke
Nikad nije kasno za pronalazak pravih prijateljica. To u ovoj obožavanoj seriji potvrđuju i Blanche, Rose, Dorothy i Sophia koje u kasnijom životnoj dobi odluče živjeti zajedno nakon što vide oglas za cimerice koji je napisala Blanche.

Njihove zgode i razgovori nasmijat će vas do suza, te ćete poželjeti da u staroj dobi i vaše prijateljstvo bude upravo poput njihovih.

3. Gilmorice
Iako su Lorelai i Sookie najbolje prijateljice, te Rory ima dvije najbolje prijateljice, Lane i Paris, u ovoj seriji ipak je naglasak na predivnom prijateljstvu između majke i kćeri.

Odnos Lorelai i Rory pun je bezuvjetne ljubavi, smijeha i potpore, stoga je najbolji način za gledanje ove serije sklupčati se na kauču pokraj svoje majke te uživati u sadržaju i međusobnom društvu.

4. Prijatelji
Rachel, Monica i Phoebe činile su žensku polovicu ove kultne serije. Njihov odnos pokazao je da bez obzira na to koliko se osobnosti vas i vaših prijateljica razlikuju najvažnije je međusobno prihvaćanje i ljubav. Nekad će biti teško, ali dokle god se držite zajedno te ne odustajete i takvi trenuci će proći.

5. Uvod u anatomiju

Sve ljubavne priče i zavrzlame u megapopularnoj seriji "Uvod u anatomiju" naposljetku ostaju u sjeni jednog od najljepših ženskih prijateljstava na malim ekranima. Meredith Gray i Cristina Yang zajedno su proživjele gotovo sve moguće životne uspone i padove te nam pokazale da se prava dugoročna prijateljstva grade i na iskrenosti i sposobnosti praštanja te opstaju unatoč konfliktima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju