Po samom naslovu članka mogli biste zaključiti da se radi o nekom novom modnom dodatku ili komadu odjeće koji je osvojio trendseterice Instagrama, no ovaj puta je ipak riječ o jednom malom kućnom pomagalu.

 One su uvijek odjevene u savršene outfite, s prekrasnom kosom i besprijekornom šminkom i često se pitamo kako im samo uvijek uspijeva? Hrvatske IT djevojke koje svojim stilom osvajaju društvene mreže imaju upečatljive modne kombinacije koje inspiriraju mnoge, pa nije čudno da se trude uvijek izgledati besprijekorno. Kada u danu zbog potreba snimanja ili odlaska na evente moraju promijeniti i nekoliko outfita, održavanje odjeće izglačanom je pravi izazov. Ipak, pomoć im dolazi u obliku fantastičnog Philips steamera, ručnog glačala.

Uređaj Steam&Go nezamjenjiv je u kućanstvu Ivane Blažoti Mijoč. Mlada majka i beauty influencerica zbog brojnih obaveza ima premalo vremena u danu za glačanje, pa joj petominutni popravak odjeće steamerom uvelike olakšava život.

Baš kao i najpoznatijoj mami Instagrama Elli Dvornik, koja se šali kako radije glača kartice nego odjeću. U tom je dijelu u potpunosti razumijemo. Uz Steam&Go joj ostaje više vremena u danu za druženje s obitelji, a uređaj koji se zagrijeva za samo 45 sekundi joj je postao neizostavan kućni modni dodatak.

Influencerica Petra Mamić voli putovati, što jasno poručuje ime njezina Instagram profila. Osim što joj je potreban u domu, Petra Skitnica svoj steamer rado nosi na sva putovanja te joj je neizostavan dio putnog kovčega. Zbog svoje praktičnosti i veličine, ovaj Philips ručni steamer olakšava život svima koji garderobu češće drže u prtljazi nego u ormaru. Bez daske za glačanje i bez straha od progorijevanja, steamer je vaš savršeni suputnik!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju