Ovaj serum nazivali su čudom za trepavice, više od 200 000 žena klelo se u njegovu učinkovitost, no Derma-luxe serum za rast trepavica i svi proizvodi pod ovim imenom više se nigdje ne mogu naći. Ali, ne brini! I dalje postoje, samo pod novim imenom: Active Luxe Cosmetics! Naime, Derma-Luxe je postao Active Luxe! I tim povodom imate kod za popust na kraju teksta.

Što znači ime Activeluxe?

Dođe ponekad trenutak kod svih, kada osjete da su spremni za sljedeći korak, za sljedeće poglavlje, za sljedeću stepenicu. To je onaj trenutak kojem prethodi rad, promišljanje, kreativa, želja da se napravi nešto bolje, nešto kvalitetnije nešto drugačije.

Taj trenutak je stigao i u Derma-Luxe Cosmetics. Nakon više od desetljeća koliko smo sa svima vama, svjedočili ste našem rastu, proširenju proizvoda, konstantnom napredovanju, konstantnom aktivnom rastu!

PR PR Foto: PR

S obzirom da smo kroz godine razvili nekoliko linija proizvoda: onih za rast trepavica, rast obrva, rast i njegu kose, proizvodi za tamnjenje i njegu na suncu, prirodnu kozmetiku, anti age kozmetiku, odlučili smo ih sve združiti pod jednim imenom i jednim novim brendom: Active Luxe Cosmetics!

Active Luxe ime nije slučajno. Naime, u brendu slavimo aktivne žene, aktivan rast, aktivne godine, aktivne promjene. Jer samo nas konstantna aktivnost vodi ka rastu u svakom smislu.. I onom unutarnjem i vanjskom.

Zato smo pripremili novu web stranicu na kojoj su svi naši proizvodi, savjeti, popis sastojaka i upute za korištenje sistematično i jednostavno posloženi.

PR PR Foto: PR

A što se promijenilo za serum za rast trepavica?

Iako je sve novo, kvaliteta, pomno odabrani i provjereni sastojci, sigurnost proizvoda ostali su isti. Njegovu učinkovitost i dalje potvrđuju brojne žene koje dijele svoje rezultate na društvenim mrežama, kao i influencerice koje oduševljeno pokazuju svoje prirodne trepavice nakon korištenja.

Active Luxe serum za rast trepavica i dalje sadrži svoju tajnu i jedinstvenu formulu, koja u samo par tjedana dokazano ubrzava rast prirodnih trepavica, uvija ih i čini jačima i gušćima.

Kada kažemo dokazano, mislimo na činjenicu da je za ovaj serum zaista provedeno kliničko oftalmološko testiranje tijekom kojeg je dokazano da djeluje i da trepavice od njega zaista rastu! Tajna je u ciljanom djelovanju: naime ovaj serum se maže na kapak uz sam rub trepavica, što znači da djeluje direktno na folikul dlake, tako da jača trepavicu od samog korijena, odnosno tijekom cijele faze rasta. Zato trepavica dok raste, zapravo raste jača, otpornija i elastičnija.

Zato donesi svoju pravu aktivnu odluku, provjeri što smo ti pripremili i naruči svoj serum ovdje. Unesi kod za popust active10 i ostvari 10% popusta na sve proizvode po redovnim cijenama. (Napomena: popusti se ne zbrajaju i ne vrijede na već snižene proizvode).


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju