Većina žena potvrdit će kako u garderobi, osim cipela, nikada ne može biti previše - torbi.

Galerija Dama iz Zagreba u zimskoj street style kombinaciji Baš kao i većina žena, Valentina u svom ormaru ima nepobjedivu crnu torbu Crna torba pravi je klasik +4 Pull & Bear, 99 kuna

Ovaj modni dodatak jednostavno je nezaobilazan. Bez torbe ne možemo zamisliti ni jedan izlazak, neovisno o tome radi li se o dnevnoj ili večernjoj prigodi.

Za mnoge žene nema granica kada su u pitanju modeli i baš svaki uvrstile bi u svoju kolekciju, vođene motom "neka se nađe". Često pokleknu i pred jednosezonskim modelima s trendi ukrasima koji naposljetku ostanu negdje duboko u ormaru jer se ne mogu lako kombinirati.

Crna torba pravi je klasik Crna torba pravi je klasik (Foto: Slaven Janđel)

Međutim, postoji jedan model koji sve njih baca u sjenu kada je u pitanju praktičnost i nosivost. Naravno, u pitanju je dobra stara crna torba klasičnih linija. Kada dolazi u "pratnji" s lancem, onda dobivamo nepobjedivu torbu stvorenu za sve svečane prigode, ali i većinu dnevnih kombinacija.

Upravo takav model nosi i Valentina Matošević iz Zagreba koju ljubiteljce mode prate na njezinom Instagram profilu pod nazivom letina.14.

Baš kao i većina žena, Valentina u svom ormaru ima nepobjedivu crnu torbu Baš kao i većina žena, Valentina u svom ormaru ima nepobjedivu crnu torbu (Foto: Slaven Janđel)

Sjajnu kombinaciju kojom su dominirali trendi komadi poput suknje sa životinjskim uzorkom i “teddy bear” kaputa, Valentina je zaokružila ovim svevremenskim klasikom među torbama.

Ako ste i vi u potrazi za takvom torbom, zavirite u galeriji jer se tamo skriva nekoliko modela sa sniženja koje smo izdvojili za vas.

Stradivarius, 149 kuna Stradivarius, 149 kuna (Foto: Stradivarius)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju