Na Tjednu mode u Parizu kozmetička kuća L'Oreal upriličila je modni defile "Walk Your Worth" u kojem su sudjelovale ambasadorice tog beauty brenda. Bio je to pravi spektakl održan u blizini Eiffelovog tornja koji je poslužio kao savršena pozadina modnoj paradi.

Galerija Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 7 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 3 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 5 +5 Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu

Modni show "Walk Your Worth" održan je kao slavlje ženstvenosti i osnaživanja žena, a svaka od dama koje su sudjelovale u njemu pokazala je fantastično modno izdanje. Svojim izlaskom na pistu mnoge je oduševila Andie MacDowell u opakom darkerskom izdanju.

Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 1 Andie MacDowell nosila je crni outfit od PVC-a (Foto: Profimedia)

Slavna glumica čiji prirodan izgled i sijeda kosa često nailaze na pohvale, izgledala je fenomenalno u crnom kompletu od sjajnog PVC-a, hlačama visokog struka i dugačkom kaputu ispod kojeg je nosila samo crni grudnjak.

Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 5 Andie MacDowell nosila je crni outfit od PVC-a (Foto: Profimedia)

Stajlingu za L'Orealovu reviju na Tjednu mode u Parizu dodala je srebrne cipele s platformom i debljom petom, a nesputana frizura i tamni make-up sjajno su pratili outfit. Andie je svoju kovrčavu sijedu kosu nosila raspuštenu, dok je na očima imala dramatičan smokey eye.

Svojom pojavom u showu "Walk Your Worth" legendarna glumica Andie MacDowell pokazala je da itekako zna koliko vrijedi te da i u sedmom desetljeću života može biti nadahnuće mnogim ženama i djevojkama da budu svoje i da uživaju u životu.

Andie MacDowell bila je dio defilea Walk Your Worth na Tjednu mode u Parizu - 6 Eve Longoria, Cindy Bruna i Andie MacDowell na modnom showu Walk Your Worth (Foto: Profimedia)

Prije 20 godina i danas: Glumice koje s ponosom nose svoje bore i sijedu kosu Nekad i sad: Amanda Peet Nekad i sad: Jamie Lee Curtis Nekad i sad: Jodie Foster +6 Nekad i sad: Sophie Marceau

Kakve kraljice! Holivudske dive koje se ne srame pokazati svoje bore i sijedu kosu na crvenom tepihu Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 8 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 1 +4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju