Slavne dame u holivudskoj tvornici snova pod stalnim su pritiskom da izgledaju što je moguće mladolikije. Baš zato mnoge se odlučuju ne mnogobrojne estetske korekcije u želji da vrate sat unatrag.

Galerija Nekad i sad: Amanda Peet Nekad i sad: Jamie Lee Curtis Nekad i sad: Jodie Foster +6 Nekad i sad: Sophie Marceau

Poznate dame iz filmske industrije navikle su učiniti sve kako bi zasjale na velikom platnu – jesti zdravu i organski uzgojenu hranu, piti odgovarajuće količine vode, vježbati s osobnim trenerima i ići na redovite kozmetičke tretmane.

U iskušenju su i posegnuti za različitim estetskim korekcijama pomlađivanja, a pogotovo s obzirom ti zahvati iznimno napredovali u posljednjih 30-ak godina i nisu više tako invazivni kao nekad.

Nekad i sad Andie MacDowell Nekad i sad Andie MacDowell (Foto: Guliver)

Dostojanstveno starenje velik je izazov u holivudskoj tvornici snova, a postoje i one slavne žene koje su ga odlučile prigrliti.

Andie MacDowell u pandemiji je prestala bojati svoju kosu, i dalje izgleda fantastično. Hellen Mirren, Emma Thompson i Diane Keaton samo su neke od slavnih dama koje s ponosom nose svoje bore – kako na filmskom platnu, ali tako i na svečanim crvenim tepisima.

Koje to slavne žene u Hollywoodu dostojanstveno stare, provjerite u fotogaleriji na početku teksta. Da bi efekt bio još veći usporedili smo njihove fotografije od prije 20-ak godina i danas.

Nekad i sad: Diane Keaton Nekad i sad: Diane Keaton (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju