Dok stručnjaci upozoravaju da će sezona gripe, prehlade i šmrcanja potrajati još barem dva mjeseca, nije naodmet naoružati se preparatima koji nam mogu pomoći preživjeti godišnje doba u kojem vladaju virusi.

 

Galerija PR PR PR +2 PR  Zato preporučujemo da proširite svoju kućnu apoteku dragocjenim preparatima poput dodataka prehrani, dermo-kozmetike i medicinskih proizvoda, a mi vam donosimo nekoliko dobrih savjeta kako zadržati dobar imunitet i tijekom zime.

Odmah u glavu

Do kraja siječnja, za svaku kupnju bezreceptnih medicinskih proizvoda u dm-u u vrijednosti od 250 kuna ili više, dobit ćete 15 % popusta. Da ponuda bude još primamljivija, za ostvarivanje popusta nisu potrebni nikakvi kuponi. Da, dobro ste shvatili – obavite kupnju i popust od 15 % vam se automatski obračunava na blagajni na sve medicinske proizvode koje ste odabrali za svoju kućnu apoteku.

PR PR

Koža koja ne trpi hladnoću i vjetar

Ako vaša koža, naročito lice i ruke, ne trpe temperature ispod ništice, ali ni suhi topli zrak u uredima, stanovima i kućama, sada je idealna prilika za iskoristiti popust u dm-u i odabrati za sebe najbolje dermo-kozmetičke proizvode poznatih brendova poput Avene, Nuxea, Eucerina i mnogih drugih.

Svi vitamini

Naravno, kao što ćemo kremama liječiti naše tijelo izvana, dodatcima prehrani trebamo osnažiti naše tijelo iznutra. Kako biste pomogli svojem imunitetu da pobjedi sve nedaće koje ga čekaju u veljači, u dm-u pronađite proizvode brendova Twinlab, Kal, Natural Wealth, Dietpharm i drugih.

Kako su dodatci prehrani upravo to – dodatci, potrebno je pripaziti i na uravnoteženu prehranu, a boravak na svježem zraku kao i češće pranje ruku svakako će biti od pomoći imunitetu.

PR PR

U koji dm poći?

Ako se još pitate u kojoj prodavaonici dm-a možete nabaviti sve bezreceptne medicinske proizvode koji vam trebaju, klikom na link pronađite onu koja vam je najbliža. Za sve dodatne informacije, posjetite dm-ovu Facebook ili web stranicu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju