Trgovinu otvorili Iva Šulentić, Ida Prester, Mario Petreković i Ivan Vukušić

Optika Ghetaldus otvorila je danas ponovno svoja vrata, i to kao Polaroid shop. Trgovinu u Importanne centru otvorili su poznati voditelji Iva Šulentić, Ida Prester, Mario Petreković i Ivan Vukušić te predstavnici tvrtke. Kupcima je odsada na raspolaganju bogati asortiman Polaroid naočala, izrađenih od specijalnog polariziranog materijala, koji štiti oči. Modeli Polaroid naočala zadovoljit će svačiji stil.

Svečanost otvorenja Polaroid shopa u Importanne centru zainteresirala je čitavo mnoštvo prolaznika, a dodatno su im pažnju privukli poznati voditelji Iva Šulentić, Ida Prester, Mario Petreković i Ivan Vukušić. Oni su, zajedno s predstavnicima tvrtke, službeno otvorili novouređeni Polaroid shop, prerezavši traku i puštajući tako kupce u prekrasno uređenu trgovinu u Importanne Centru.

Posjetitelje i kupce zabavljali su DJ, hostese koje su ih fotografirale Polaroid fotoaparatima, photo booth, smoothies i mnoga druga iznenađenja. Polaroid naočale izrađene su od specijalnog polariziranog materijala, koji štiti oči. Modeli Polaroid naočala koje možete pronaći u novouređenoj Ghetaldus poslovnici zadovoljit će svačiji stil, a riječ je o proizvodu izuzetnog omjera cijene i kvalitete.

Više na:http://www.ghetaldus.hr/

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju