U svojoj obitelji ili društvu imate veliku ljubiteljicu šminke, ali ne znate što biste joj poklonili za Božić? Organizator za dekorativnu kozmetiku savršen je odabir. Bez obzira na to imamo li malo proizvoda u svojoj rutini ili smo nagomilali veliku količinu, svaka od nas voli da je njezina šminka lijepo organizirana.

Galerija Sinsay, 9,90 EUR Emmezeta, 13,27 EUR Jysk, 13,50 EUR +5 Bonami, 16,40 EUR

Upravo nam zato dobro dođu kutije s pretincima u koje možemo uredno posložiti sve proizvode, od pudera i korektora do ruževa, sjajila, rumenila, maskara, raznih paleta…

Na tržištu uistinu možemo pronaći razne varijante organizatora, a među najpopularnijima su klasični prozirni organizatori napravljeni od plastike. 

Sinsay, 9,90 EUR Sinsay, 9,90 EUR (Foto: Sinsay)

Ako vaša ljubiteljica šminke voli da su joj svi proizvodi nadohvat ruke, odaberite otvoreni organizator. Postoje i zatvorene varijante s ladicama ili pak kombinirani organizatori. Tu su i visoki rotirajući modeli koji izgledaju baš efektno.

Zavirite u galeriju i razgledajte organizatori za šminku koje smo izdvojili za vas iz ponude brendova.

Next, 38 EUR Next, 38 EUR (Foto: Next)

10 ruževa u toplim nijansama boje kave i karamele Već neko vrijeme smeđi ruževi popularni su kao 90-ih Chanel Rouge Coco Bloom (150 Ease) L’Oréal Paris Infallible Les Macarons dugotrajni mat tekući ruž za usne (822 Mon Caramel) +7 Estée Lauder Pure Color Hi-Lustre ruž za usne (111 Tiger Eye)

10 kremastih rumenila koja licu daju divan sjaj, a možete ih nanositi i prstima Glossier Cloud Paint Seamless Cheek Color Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick Revolution Fast Base rumenilo u stiku +6 Bobbi Brown Crushed Creamy Color for Cheek&Lips

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju