Cate Blanchett izgledala je eterično, gotovo vilinski u Armanijevoj haljini najnježnije plave boje na dodjeli Oscara 2016. Uz haljinu savršeno se uklopio nježniji make up kojim je dominirao smokey eye boje šljive

Vizažistica Jeanine Lobell zadužena za make up Cate Blanchett na dodjeli Oscara 2016. otkrila je što je sve koristila kako bi na licu plavokose oskarovke stvorila romantičan i nježan, ali istovremeno i seksi make up. Šminka se besprijekorno uklopila s nježnom, lepršavom, eteričnom haljinom brenda Armani u kojoj je Cate očarala na dodjeli Oscara.

Cate Blanchett izgledala je eterično, gotovo vilinski u Armanijevoj haljini na dodjeli Oscara 2016. Uz haljinu savršeno se uklopio nježniji make up kojim je dominirao smokey eye boje šljive

Želite li 'posuditi' izgled i našminkati se kao Cate Blanchett, evo koje je sve proizvode i tehnike vizažistica koristila dok je šminkala Cate Blanchett.

TEN: Rumenilo Giorgio Armani Cheek Fabric #506

TEHNIKA: Jeanine je na jagodice Cateinih obraza nanijela nježno ružičasto rumenilo.


OČI:

- 4 u 1 Giorgio Armani Eye and Brow Maestro #6
- Sjenila za oči Giorgio Armani Eyes to Kill Solo #5 i #15
- Lineri za oči Giorgio Armani Eye Tint #8 i #10

TEHNIKA:
Jeanine je popunila Cateine obrve s proizvodom Eye and Brow Maestro. Kako bi dobila tamnoljubičasti smokey eye, prvo je nanijela sjenilo Eyes to Kill Solo #15 po cijelom kapku te u pregibe. Tim sjenilom zatim je zaokružila čitavo oko te je njime našminkala i donji kapak uz rub trepavica.

Jeanine je zatim namočila četkicu za nanošenje linera te je pomoću proizvoda Eyes to Kill Solo #5 nacrtala malo nježniju i prirodniju liniju na gornjem kapku, ne toliko izražajnu kao što se inače radi s linerom. Zatim je koristeći liner Eye Tint #10, uz rub trepavica stvorila zagasitiji izgled očiju.

Na kraju je na sredinu Cateina kapka te ispod obrve natapkala Eye Tint #8 kako bi otvorila oči i učinila ih bistrijima i sjajnijima.


USNE:
- Olovka za usne Giorgio Armani Smooth Silk Lip Pencil #1
- Ruž za usne Giorgio Armani Rouge d’Armani #103

TEHNIKA:
Jeanine je olovku nanijela na cijele Cateine usne kako bi boja cijelu večer bila postojana. Zatim je nanijela ruž ružičasto nude nijanse kojim je zaokružila oskarovski make up Cate Blanchett.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju