Biti lice s naslovnice, govoriti u javnosti o najnovijim beauty trendovima i isprobavati mirišljave kozmetičke proizvode čini se nedostižno. No to zapravo nije tako. Mi znamo kako ostvariti karijeru u beauty svijetu.

 

Kako je publika sve više počela cijeniti mišljenje "običnog" čovjeka, tako se i u beauty industriji pojavila potreba za iskrenim i autentičnim promotorima brenda. Sada to možeš postati i ti. Evo kako!

1. Prijavite se

Prvi korak u ostvarivanju kontakta s beauty svijetom jest prijava u Avon tim. Potrebno je ispuniti kratki formular i postat ćete Avon Lady. Nakon toga možete se opustiti u pregledavanju kataloga proizvoda, a kao dio Avon Lady dobit ćete razne mogućnosti većih ušteda i pogodnosti, dodatne motivacije, nagradne programe i putovanja.

2. Surađujte s mentoricom

Avon Lady uz sebe ima mentoricu koja može odgovoriti na sva vaša pitanja i ono najvažnije – uvesti vas u svijet koji je više od ljepote. Prilika je to za upoznavanje misije kojom Avon već godinama gradi vjernost među ženama. Ljepota takva načina suradnje jest i u tome što imate priliku upoznati nove prijateljice s kojima ćete moći dijeliti iste interese, uvijek prvi upoznati nove proizvode, mirise ili nijanse novog ruža za usne.

Avon Lady Avon Lady Foto: AVON

3. Okušajte se u samostalnoj beauty karijeri

Uz kompletnu podršku tima moći ćete sudjelovati na beauty i poslovnim treninzima, druženjima i biti aktivni u motivacijama te brojnim nagradnim igrama. Započnete li svoju karijeru kao mikroinfluencer za make-up i njegu kože, važno je da vas publika prepozna i počne cijeniti. Svakome su danas dragi oni koji do publike dopiru na iskren i otvoren način. Postanete li mikroinfluencer kojem će vjerovati svi, šanse da ostvarite karijeru u beauty svijetu samo se povećavaju. Mnoge tu karijeru ne doživljavaju kao posao, već kao način života.

Avon Lady Avon Lady Foto: AVON

Postati Avon Lady želi sve više djevojaka i žena koje znaju da je svijet ljepote očaravajući, da ljepota ne poznaje granice.

Isprobati se svakako isplati, zar ne?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju