Malom pitoresknom mjestu na jugu Francuske dodajte koju ekskluzivnu vilu i sedamdesetak godina kasnije na istom mjestu imate najprestižniji filmski festival…

 Priča ipak nije tako jednostavna, ali ostaje činjenica da su svakog svibnja oči čitave filmske industrije, kritičara i svih filmoljubaca uperene u Cannes.

Prestižna lokacija, bogat natjecateljski i slobodni program, vrhunska filmska produkcija i očekivane premijere, ali i velike količine glamura kako na službenom crvenom tepihu tako i iza pozornice razlog su što je Cannes Film festival događaj kojeg svako želi doživjeti.
Boulevard de la Croisette, točna lokacija održavanja Festivala, mjesto je luksuznih hotela, butika i najljepše plaže u Cannesu. Mjesto je to gdje se po crvenom tepihu šeću najbolji redatelji i glumci, najveća imena iz svijeta glazbe, te glamurozne dizajnerske kreacije koje redovito konkuriraju onima s oskarovskog tepiha.

Ipak, iza glamura, od pokretanja Festivala do danas, održala se ideja promocije francuskih i internacionalnih filmaša, podizanje prestiža njihovim filmovima svih žanrova, te promoviranje filmske umjetnosti u svijetu kulminacija koje je dodjela nagrade Palme d'Or.
Mastercard i Addiko banka ove će godine glamurozan doživljaj Cannes Film Festivala omogućiti dobitniku nagradne igre koja traje od 10. veljače do 10. travnja. Svakom kupovinom Addiko Mastercard® kreditnom karticom korak ste bliže tome da možda upravo vi i vaša pratnja dobijete jedinstvenu nagradu u vrijednosti 100.000 kuna i osvojite tretman kakav je rezerviran za najveće filmske zvijezde.

Dvije povratne avionske karte do Francuske, luksuzan prijevoz od zračne luke do Nice, noćenje u ekskluzivnom hotelu te usluge stilista i frizera kako bi zablistali na projekcijama filmova, druženju iza pozornice ali i pred foto aparatom profesionalnog fotografa koji će bilježiti ovo neprocjenjivo iskustvo, dio su nagrade. Vrhunski provod u centru francuskog filmskog glamura osigurat će i džeparac za dvije osobe kojim će Addiko napuniti vaš novčanik prije polaska.

Ostvarite sve svoje snove o šetnji crvenim tepihom, koristite Addiko Mastercard® kreditnu karticu i možda upravo vi zablistate uz svoje omiljene zvijezde.
Za sve detalje o nagradnoj igri i Addiko Mastercard kreditnoj kartici posjetite www.addiko.hr, a više o sličnim neprocjenjivim iskustvima koje omogućuje Mastercard možete saznati na www.priceless.com


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju