Sprejevi za tijelo očaravajućih mirisa brenda "Notes of Zagreb" pravo su osvježenje za ove prevruće ljetne dane

Osvježavajući sprejevi za tijelo očaravajućih mirisa dolaze u dvjema varijantama. Body mist Before Sunset sadrži note ciklame, ljubičice i ambre, dok Misty Morning obiluje notama verbena, limuna, ružičastog papra i sandalovine.

Mirisni sprejevi ili maglice idealni su za prevruće ljetne dane. Prozračna bočica minimalističkog jednostavnog dizajna već samim svojim izgledom predstavlja posebnu svježinu.

Body mist Before Sunset sadrži note ciklame, ljubičice i ambre, dok Misty Morning obiluje notama verbena, limuna, rozog papra i sandalovine

Idealne je veličine da ga nosite u torbi i ponesete na plažu, a u sebi čuva 200 ml božanstvena mirisa. I Before Sunset i Misty Morning lagani su mirisi te se mogu špricati po cijelom tijelu kad god poželite. Savršeno su mirisno osvježenje nakon kupanja i sunčanja, kao i za šetnju po vrućem gradskom asfaltu.

Brend Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se, osim kvalitete mirisa i originalne ambalaže, očituje i u samom prostoru trgovine.

U ponudi brenda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore te sprejevi za tijelo.

Osim u predivno uređenoj trgovini Notes of Zagreb u Skalinskoj 2, sav asortiman može se pogledati i kupiti na njihovu webshopu www.notesofzagreb.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju