Kako nam se bliži 8. ožujka, Dan žena, sve se više govori o njihovom položaju u društvu, uključujući diskriminaciju na radnom mjestu, mali broj žena na vodećim pozicijama unatoč visokom obrazovanju, ali i višestrukim ulogama koje se većini prešutno nameću

Kako bi dala svoj doprinos ovoj tematici, poslovno-tehnološki medij Netokracija, koji kontinuirano daje uvid u globalne i regionalne tehnološke trendove, pokrenuo je prošle godine inicijativu Ladies of New Business, s naglaskom na žene u tehnološkom i digitalnom sektoru.

Uz događanja i mentoriranja u Zagrebu, Ladies of New Business održava se još u Ljubljani i Beogradu, a ideja je obuhvatiti i zajedno prevladati izazove s kojima se susreću žene u razvoju svoje digitalne karijere. Zadovoljna.hr medijski je partner konferencije.

Zajedno s Netokracijom i Otvorenim učilištem Algebra omogućavamo zainteresiranim budućim digitalkama priliku za osvajanje jednog besplatnog tečaja

Budući da je tehnološki sektor još uvijek većinom usmjeren prema muškarcima, jedan od ciljeva Ladies of New Business je privući i što više žena u industriju. Stoga zajedno s Netokracijom i Otvorenim učilištem Algebra omogućavamo zainteresiranim budućim digitalkama priliku za osvajanje jednog besplatnog tečaja (Specijalist internetskog marketinga ili Programer internet aplikacija – PHP i MySQL ili Programer mobilnih aplikacija – ANDROID ili Web dizajn u Algebri.

Kako sudjelovati?

Ako se vidiš u jednome od ovih područja, sve što trebaš napraviti je ispuniti sljedeći upitnik i odabrati željeno područje obrazovanja. Oduševi nas svojom motivacijom i možda baš ti postaneš sljedeća Lady of New Business! :) Nagradni natječaj traje od danas, 6. ožujka do 24. ožujka 2017. u ponoć.

Ime dobitnice jedne besplatne edukacije na Algebri, bit će objavljeno do 3. travnja 2017. na portalu Zadovoljna.hr, a o odabiru će odlučivati tročlani stručni žiri Algebre, Zadovoljne i Netokracije. Više informacija o uvjetima i pravilima natječaja može se pronaći na službenim stranicama.

Zadovoljna i Netokracija će pratiti napredak i razvoj karijere sretne dobitnice te se nadamo da ćemo uskoro čitati o novoj developerici ili web dizajnerici! :)

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Sretna dobitnica natječaja je Ivana Devčić koja nas je oduševila svojom motivacijom i osvojila tečaj Programer internet aplikacija - PHP i MySQL.

Više detalja o dobitnici objavit ćemo uskoro, a čitatelji zadovoljna.hr moći će pratiti njenu priču na putu do digitalne karijere.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju