Ljubiteljice mode i pokretačice trendova vole tenisice iz niza iznenađujuće praktičnih razloga. Lako se održavaju, udobne su za hodanje, a uz pravi model neće vam biti ni hladno. Pronašli smo idealne tenisice u kojima ćete moći lagodno obići cijeli zagrebački advent i uz to izgledati stilizirano.

Galerija Nike Air Force Ones Nike Air Force Ones Nike Air Force Ones +3 Nike Air Force Ones  

Ako je suditi po zagrebačkim ulicama, niske temperature na termometru ne smetaju ljubiteljicama mode u nakani da tijekom razgledavanja adventa izgledaju sređeno. Nekoliko je komada koji će kombinaciju istovremeno učiniti udobnom i chic, a tenisice su definitivno jedan od njih.

Na našoj listi želja za kraj godine našle su se Nike Air Force 1 tenisice, koje su zbog svoje visoke potplate idealne za ove hladne dane. Tenisice dolaze u zagasitim bojama tako da će se idealno uklopiti uz vašu zimsku garderobu.

Opće je poznato da se u modnom svijetu trendovi izmjenjuju brzo. Ipak, ove tenisice koje svoj kultni status drže već 36 godina. Stoga ne čudi ni to da su sastavni dio ormara ljubiteljica ležerne mode.

Nike Air Force 1, Buzz, 839 kn Nike Air Force 1, Buzz, 839 kn (Foto: Buzz Sneakers)

Nike Air Force 1 tenisice prvotno su se proslavile u košarci, no nije dugo trebalo da steknu svoje obožavatelje i izvan terena. Prvo ih je prigrlila hip-hop kultura, čak u toj mjeri da im je popularan izvođač Nelly posvetio cijeli album. Danas su dio i visoke mode, nose ih mnoge trendseterice i uspješno kombiniraju uz ležerna, ali i dotjerana izdanja.

Najbolje će ipak izgledati uz opuštene, strukturirane i predimenzionirane odjevne komade. Kombinirate li Nike Air Force 1 tenisice uz hlače sa širokim nogavicama, bijelom majicom i oversize kaputom, osjećat ćete se iznimno ugodno, a izgledati svjetski.

Želite li osvojiti poklon bon u Buzz-u u vrijednosti od 200 kn i kupiti tenisice po želji, budite brzi, odigrajte kviz i odgovorite na tri pitanja. Darujemo čitatelja s najbržim točnim odgovorima.

Dobitnica Buzz poklon bona od 200 kn je NIKOLINA JERTEC! Čestitamo!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju