Knjiga 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' Ivane Plechinger otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu

U svom prvijencu 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana.

Unatoč svemu, ova je knjiga prepuna ljubavi i nade svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. U njoj nam autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi. Ovo je dobra knjiga za dobre ljude u kojoj ćete pronaći načine kako se nositi s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našeg izbora.

U svom prvijencu 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka.

Ivana nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako unatoč teškim životnim trenucima i traumama živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

Moj put nakon svega ipak je put radosti i pokušat ću vas uvjeriti da smo na ovaj svijet svi došli s namjerom da se radujemo, samo što smo to negdje usput zaboravili. (…) Ovo je moja priča, ali puno važnije – ispričat ću vam i vašu buduću radosnu priču. U njoj ćete naći upute kako s osmijehom kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite, poručuje autorica.

Naklada Ljevak daruje vam dvije knjige Ivane Plechinger. Ako želite svoj primjerak, morate odgovoriti na nagradno pitanje:

Tko je autorica knjige 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je'?

Odgovor na pitanje zajedno sa svojim podacima (ime, prezime i adresa) možete poslati na mail zadovoljna@novatv.hr do petka, 24. lipnja. Isti dan objavit ćemo imena sretnih dobitnika na našem portalu.

DOBITNICI KNJIGE IVANE PLECHINGER 'ONO ŠTO OSTAJE UVIJEK LJUBAV JE' Dunja Petrunić i Vedrana Virić . Čestitamo sretnim dobitnicama, a ostalima želim više sreće u narednim igrama darivanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju