U nekoliko rečenica opišite što se krije iza vašeg omiljenog parfema i postanite jedna od sretnih dobitnica koji će osvojiti poklon karticu Kozmo drogerije od 200 kuna.

Miris ima dugu povijest povezivanja sa zavođenjem. Nekad su se žene oslanjale na svoj prirodni miris ne bi li privukle pažnju muškog spola, a danas parfemi odrade svu magiju za njih. Ako za ovo Valentinovo još ne znate kojim ćete čarobnim mirisom zavoditi svog dragog, posjetite Kozmo jer tamo sve ''miriše na ljubav''.

Otkrijte nam koji parfem odiše na najsretnije trenutke vašeg života. Pokažite svoju kreativnost i postanite jedna od sretnih dobitnica koja će osvojiti poklon karticu Kozmo drogerije od 200 kuna.

Od 4. do 14. veljače sudjelujte u Kozmo nagradnom natječaju ''Miriše na ljubav'' slanjem na e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, broj mobitela) . Uz osobne podatke ne zaboravite navesti svoj omiljeni parfem te u par rečenica ispričati ''Što se krije iza omiljenog parfema'', primjerice na koga ili na koji događaj vas navedeni parfem podsjeća.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Kozmo drogerija i predstavnika portala Zadovoljna.hr, odabrat će i nagraditi 10 najkreativnijih priča pod naslovom ''Što se krije iza vašeg omiljenog parfema'' od svih pristiglih emailova od 4. do 14. veljače 2017. u 23:59h.

Objava 10 najkreativnijih dobitnika bit će najkasnije do petka 17. veljače 2017. na web stranicama Zadovoljna.hr najkasnije do 16h.

Više informacija o nagradnom natječaju saznajte u pravilniku.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju