Najudaljeniji kutovi oceana sadrže vrijedne sastojke koji blagotvorno djeluju na našu ljepotu.

 

Galerija PR PR PR +0 PR  Njihova izvrsna svojstva korištena su u novoj kozmetičkoj liniji Dr Irena Eris – Algorithm koja kontrolira starenje na samom izvoru.

Ključan korak u anti-age njezi razvili su znanstvenici Dr Irena Eris istraživačkog centra u suradnji s francuskim stručnjacima. Stvorili su inovaciju temeljenu na aktivnom sastojku molekula alge i jedinstvenoj tehnologiji Reproductive Cell Technology™ koja osigurava radikalnu staničnu obnovu dubokih slojeva kože angažiranjem stanica. Ta inovacija zaslužna je za borbu protiv znakova starenja.

PR PR

Osmislili smo algoritam za potpuno pomlađivanje u 5 koraka

Kako biste već danas započeli s njegom kože izdvojili smo par proizvoda koji će vašu kožu učiniti pomlađenom i blistavom, a dostupni su u Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

1. Napredni serum za pomlađivanje

Dnevni i noćni tretman za lice i vrat u obliku lagane emulzije produžuje rezultate djelovanja kreme. Uz pomoć biomolekula algi osigurava radikalnu staničnu obnovu dubokih slojeva kože, a koža odmah nakon nanošenja postaje savršeno glatka, puna svježine, nježna i mladolika.

2. Krema-gel za okoločno područje

Krema-gel za ispunjavanje bora ispod očiju koja koži vraća mladost i sjajan pogled. Sadrži izuzetni sastojak Lipofiller koji smanjuje vidljivost bora oko očiju i zaglađuje čak 21% nakon 4 tjedna korištenja*. Redovito korištenje reducira podočnjake i popravlja zategnutost i glatkoću.

3. Dnevna krema

Obnavljajuća krema protiv bora, pruža radikalno poboljšanje biokemijskih parametara kože (čvrstoća, elastičnost, redukcija dubine bora) inovativnim sustavom hidratacije i dugotrajnog liftinga uz pomoć morskih minerala i polisaharida iz crnog bisera i crvene alge.

PR PR

4. Noćna krema

Regenerativna krema protiv bora koja uzrokuje poboljšanje izgleda i stanja kože već na prvi pogled, veću elastičnost i čvrstoću kao i regeneraciju i revitalizaciju. Smanjuje sklonost crvenilu i nadraženosti te otklanja osjećaj suhoće.

5. SOS maska za revitalizaciju lica i vrata

Duboko hidratantna maska za lice i vrat smanjuje simptome umora i stresa. Kombinacija bio-koncentrata plave alge, biljnih ulja i C vitamina daje efekt hidratacije i regeneracije kože. Odmah nakon nanošenja zaglađuje bore, uklanja umor, učvršćuje kožu i hidratizira.

Ova linija namijenjena je ženama koje primjećuju nedostatak elastičnosti svoje kože, djelujući tako da umanjuje bore i korigira sve znakove starenja vraćajući koži glatkoću, čvrstoću i sjaj.

Uz ALGORITHM liniju proizvoda otkrit ćete formulu mladosti koju ne morate zadržati samo za sebe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju