Znate li za koju se frizuru žene najčešće odlučuju kada se spremaju na drastične promjene izgleda i koja frizura je i danas najtraženija u frizerskim salonima?

Odgovor je vrlo jednostavan - bob! S razlogom upravo tu dužinu kose već desetljećima nosi žena koja vedri i oblači modom današnjice. O bobu Anne Wintour vjerojatno je napisana i koja knjiga, a na YouTubeu možete pronaći i stotinjak tutoriala koji objašnjavaju kako uz nekoliko jednostavnih trikova oblikovati savršen bob. Jer otići u frizerski salon i izaći sa savršenom bob frizurom nije teško. Pravi problemi se događaju kada nakon posjeta frizeru prvi put samostalno operete kosu i shvatite da održavanje ovakve dužine kose je sve samo ne lagano. Ipak, postoje 3 koraka za brzu i savršenu bob frizuru kod kuće.

1. Sušenje kose

Kako biste izbjegli neposlušne vlasi, prvi korak je sušenje kose. Jako često posežemo za brzim sušenjem na visokim temperaturama, no Philips MoistureProtect sušilo ima inovativni senzor koji mjeri razinu vlažnosti kose te prilagođava temperaturu kako bi vašu kosu istovremeno zaštitilo od isušivanja. Čak 6 prilagodljivih postavki brzine i temperature sušila omogućuju pripremu kose za savršeno sjajni i njegovani bob. Dobra priprema je preduvjet za savršenu frizuru.

2. Ravnanje i oblikovanje boba

Nakon sušenja vrijeme je za oblikovanje kose, a da bi se postigao savršeno ravni bob nužno je koristiti kvalitetan uređaj za ravnanje kose. Po sjajnoj kosi bez elektriciteta poznata je i trendseterica Dora Predojević, koja za njegovanu i hidratiziranu kosu ima svog asa u rukavu, a to je MoistureProtect uređaj za ravnanje. Zahvaljujući senzoru koji utvrđuje stanje kose 30 puta u sekundi i prilagođava temperaturu kako bi se zadržala prirodna vlaga kose, kosa će uz pomoć ovog uređaja biti sjajna i vlasi u potpunosti zaglađene. Tek nekoliko poteza kroz kosu je dovoljno kako biste imali genijalnu bob frizuru.

3. Fiksiranje i održavanje frizure

Kao završni touch odaberite kvalitetne proizvode koji će zagladiti kosu i pružiti joj dodatni sjaj. Nekoliko kapljica seruma dobro zagrijte među dlanovima i blago prstima provucite proizvod kroz kosu. Za prekrasno sjajnu i njegovanu kosu, ne zaboravite, potrebno je brinuti o zdravlju kose iznutra. Philips MoistureProtect linija kreirana je kako bi zadržala vlažnost i sjaj vaše kose.

Više informacija o proizvodima potražite na MoistureProtect linije za njegu kose...

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju