Povodom otvorenja Ledenog parka 30. studenog od 18 sati u jednom od najvećih klizališta na otvorenome u ovom dijelu Europe, bit će izvedena baletna predstava "Orašar u Ledenom kraljevstvu".

Baletnu predstavu izvest će brojni klizači i klizačice iz klizačkog kluba Pahuljice, koji će, uz službene goste, otvoriti Park.

Glavne klizačke zvijezde bit će Antonio Souza-Kordejru i Lana Petranović, naši nagrađivani mladi klizači s brojnim svjetskim priznanjima.

Režiju predstave potpisuje Anja Maksić Japundžić, raskošne kostime i scenografiju Dženisa Pecotić i Tihana Cizelj, koreografkinja je Sandra Pavičić, a glazbeni producenti Ivana Starčević i Marko Levanić.

Ledeni park radit će do 8. siječnja od 10 do 23 sata, a svaki dan od 19 sati za glazbeni program bit će zaduženi poznati zagrebački DJ-evi.

Za sve one koji žele naučiti klizati, organizirana je škola klizanja u jutarnjim terminima, kao i individualni satovi uz osobne trenere klizanja. Ulaznice za klizanje možete kupiti unaprijed za željeni termin, na blagajni i na web-stranici Parka.

Uz klizanje u čarobnom ambijentu, očekuju vas i gastronomske delicije i puno ukusnih napitaka koji će vas ugrijati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju