Zanimljiva i pomno izrađena kutija dostojno će čuvati od zaborava vašu najdražu uspomenu, narukvicu iz rodilišta. Od inovativne, personalizirane ručno izrađene kutije do prezentacije – "Out of Box" ima sve

Galerija Out of Box-child’s birth bracelet (Foto: Zadovoljna.hr) Za izradu jedne kutije potrebno je 2 do 3 dana (Foto: Zadovoljna.hr) Od podloga za narukvice u ponudi su tirkizna i ružičasta boja (Foto: Zadovoljna.hr) +2 Out of boxchild’s birth bracelet izrađene su od lipe (Foto. Zadovoljna.hr) Iza ovog brenda se krije Đurđica Iviček, po zanimanju upravna pravnica, koja je, kako kaže za sebe, spoj znatiželjne i pravedne kreativke. Njezina poduzetnička priča započela je iz potrebe.

U ponudi su okviri izrađeni od lipe, zaštićeni premazom na bazi pčelinjeg voska kako bi površina drveta dulje trajala i bila glatka na dodir.

Nakon porodiljnog dopusta ostala je bez posla, a nakon stotine poslanih životopisa, majka sada već četverogodišnje Neve odlučila je preuzeti sudbinu u vlastite ruke i započeti vlastitu poslovnu avanturu. Ideja je, kaže, nastala baš u pravo vrijeme, kao i sve u životu.

Ideja okvira za narukvice iz rodilišta - Out of the box nastala je baš u tom kaosu i kombinaciji najljepših trenutaka majčinstva i očajnih trenutaka bez izvora prihoda. Željela sam narukvice čuvati na posebnom mjestu, izvući ih iz ormara.

Sve materijale nabavlja u Hrvatskoj. Drvo je nabavila u Zagorju, a ostale potrepštine uglavnom pronalazi po Zagrebu.

Trenutno u ponudi ima okvire izrađene od lipe, koje je zaštitila premazom na bazi pčelinjeg voska kako bi površina drveta dulje trajala i bila glatka na dodir. A uz pomoć super ljepljivih trakica staklo stavlja u unikatne okvire. Ukrase, kaže, bira i dodaje uz ime klijenta i cijelu personalizaciju.

Svaki okvir, osim personaliziranog teksta, dodatno ukrasim detaljom: drvenom bubamarom, leptirićem i sličnim ukrasom, a razmišljam i o oslikavanju sličnih detalja akrilnim bojama.

Od podloga za narukvice ima tirkiznu boju, ali i "Think Pink" za djevojčice.

VELIKA POTRAŽNJA I ZADOVOLJNI KLIJENTI

Najljepši dio priče jesu povratne reakcije zadovoljnih klijentica kojima šalje narukvice po cijeloj Hrvatskoj.

Plan je u budućnosti zaposliti još nekoliko mama koje su dobile otkaz za vrijeme ili nakon porodiljnog dopusta.

Za potpunu realizaciju kutijica trebalo je više od godinu dana. Cijelo vrijeme Đurđica je imala veliku podršku obitelji, uz pomoć supruga napravila je prototip koji su poboljšavali i mijenjali dok nisu došli do željenog izgleda.

Željela sam da bude posebno, svakom dostupno i nekako sofisticirano. Masovniju proizvodnju započela sam prije nekoliko mjeseci. Iako možda izgleda jednostavno, morali smo riješiti niz konstrukcijskih problema - kako obraditi drvo, kako ga spojiti, kako pričvrstiti staklo i poleđinu, i slično.

ZAPOŠLJAVANJE U PLANU

Đurđica sada cijeli proces izrade narukvica obavlja sama, a zbog povećanog obujma posla koji zbog toga postaje sve zahtijevniji treba joj najmanje 2-3 dana da napravi jedan okvir.

Tako da polako moram razmišljati o pomoći, barem ovog nekreativnog dijela posla poput brušenja okvira ili bojanja.

Plan je u budućnosti zaposliti još nekoliko mama koje su dobile otkaz za vrijeme ili nakon porodiljnog dopusta.

Njezine personalizirane, unikatne, jednostavne kutijice koje su idealne i kao poklon mogu se naručiti preko Facebook stranice https://www.facebook.com/narukviceizrodilista/, a mogu se pronaći i u Rijeci u kretivnom dućana Šta da?.

Moj je proizvod rezultat razmišljanja "out of the box" i djelovanja "out of the box", jer sve se može kad se hoće, poručila je Đurđica koja planira razvijati nove ideje kakve još nismo vidjeli. Za izradu jedne kutije potrebno je 2 do 3 dana (Foto: Zadovoljna.hr) Za izradu jedne kutije potrebno je 2 do 3 dana (Foto: Zadovoljna.hr) Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju