Jabuka, kruška, kornet ili pješčani sat? Ženska tijela nisu univerzalna, već ih ima u svim oblicima i veličinama. Kako bismo vam olakšali potragu za novim omiljenim kupaćim kostimom, pronašli smo jedne za svaki oblik tijela koji će sakriti sve nedostatke i istaknuti ono najbolje na vama.

 Najveća spuštalica samopouzdanja kod žena koje imaju ovalan oblika tijela jest njihov trbuščić. Iako nema ništa loše u tome da se plažom prošetate u dvodijelnom bikiniju, svoje nesigurnosti najbolje ćete zakamuflirati jednodijelnim kupaćim kostimom čvrstog materijala koji će djelovati poput korzeta i utegnuti trbuščić. S obzirom na to da žene ovakve građe tijela imaju bujnije poprsje, odaberite kupaći kostim s V-izrezom koji će odvući pozornost s trbuha i usmjeriti ga na dekolte.

No ne morate odustati ni od bikinija. Jedino je važno da vizualno odvojite poprsje od kukova. Visoke kupaće gaćice koje nas vraćaju u neka prošla vremena i dalje su nevjerojatno popularne, a u skladu s tim trendom ide i Yamamay, koji ima širok izbor baš takvih kupaćih gaćica, pa vam neće biti problem odabrati one koje su idealne baš za vas.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Yamamay po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju