Jeste li spremni da se vaš svijet romantike, kreativnosti i odnosa s drugim ljudima zatrese? Godina 2020. fokusirat će se na sve apsekte ljubavnog života ovna kao i na integriranje vašeg suprotnog polariteta (vaga) što znači da ćete naučiti puno o ljepoti, miroljubivosti i pravdi.

Pružit će vam se bezbroj prilika da usavršite kako biti najbolji ljubavnik i partner. To ne znači da ćete morati žrtvovati svoj autentičan i vatreni borbeni duh, već da ćete naučiti što znači kompromis. U dubini duše ste istinski romantičar u vječnoj potrazi za predivnom i harmoničnom vezom i ove godine mogli biste je doživjeti kao nikada prije.

Bit ćete jako motivirani da uložite što više truda i energije kako bi vaša veza bila što je više moguće harmonična i ravnopravna. U prvoj polovici godine morat ćete čuvati energiju i izbjegavati nepotrebne sukobe.

Bit će toliko lekcija koje će zahtijevati miroljubivost, diplomaciju i otmjenost da ćete se možda pitati gdje je nestala vaša vatra. Ne morate se brinuti, vratit će se s ljetom kada će Mars u škorpionu rasplamsati vašu vatrenost i seksepil.

Ljubav

Umjesto upuštanja u niz impulzivnih, prolaznih afera, ove godine mogla bi vam se dogoditi ozbiljna veza u koju ćete morati uložiti više truda, ali ćete na kraju shvatiti ljepotu obvezivanja i privrženosti.

Posao

Prva četvrtina godine idealna je da u posao kojim se bavite unesete još više ljubavi i nemojte s time odugovlačiti jer vas u tom razdoblju zvijezde najviše podržavaju u području posla, a kasnije će vam veći prioritet biti zadovoljstvo.

Saznajte sve o ženama rođenim u znaku ovna.