Neobično prijateljstvo rodilo se između psa, ovčarke Lee i koze Anke-Porculanke koje sa svojim vlasnicima Nadom i Vladom žive u Puli. Njihove ljubimice izrazito su vezane jedna za drugu, a prijateljstvo između psa i koze postalo je priča koja će mnogima izmamiti osmijeh.

Galerija Neobično prijateljstvo u Puli između psa, ovčarke Lee i koze Anke-Porculanke - 9 Neobično prijateljstvo u Puli između psa, ovčarke Lee i koze Anke-Porculanke - 6 Neobično prijateljstvo u Puli između psa, ovčarke Lee i koze Anke-Porculanke - 8 +6 Koza Anka-Porculanka obožava grickati lišće

Ovčarku Leu i kozu Anku-Porculanku divno je vidjeti dok se razdragano igraju uz more Štinjanske lučice Zonka, prigradskog naselja grada Pula. Dvije prijateljice ondje svakodnevno idu u šetnju sa svojim vlasnicima Nadom i Vladom i tako privlače poglede znatiželjnika.

Neobično prijateljstvo u Puli između psa, ovčarke Lee i koze Anke-Porculanke - 7 Lea i Anka-Porculanka u igri se natjeravaju, nježno bockaju i zezaju (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Anka-Porculanka putem do lučice gricka lišće, dok Lea veselo trči i njuška i jedva čeka upustiti se u igru sa svojom prijateljicom. Njihova igra izgleda tako da se natjeravaju, nježno bockaju i zezaju – ma, baš su fenomenalne! Nada i Vlado uživaju sa svojim ljubimicama, a ova neobična ekipa pokazuje odnos pun ljubavi te povjerenja, i tako oni uživaju svakoga dana.

Neobično prijateljstvo u Puli između psa, ovčarke Lee i koze Anke-Porculanke - 4 Nada i Vlado iz Pule svaki dan uživaju u šetnji sa svojim ljubimicama (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju