Polako, ali sigurno blagdani se približavaju. Iako je vani hladno, a temperature će biti samo još niže, idućih mjeseci bit će nam toplije oko srca.

Mirisi, okusi, slike i zvukovi Božića okruživat će nas gdje god se nalazili. Sve će biti u znaku ljubavi, topline i blagosti. Među mnogim željama koje si želimo ovih blagdana definitivno je zdravlje, kojeg moramo po-sebno čuvati, pa onda ljubav, sreća i uspjeh na različitim poljima života. Ovih blagdana mnogo ćemo razmišljati i o nama samima, našim odlukama, sitnicama s kojima se svaki dan nosimo i onima koji nam tu svakodnevicu mogu olakšati. Donosit ćemo nove odluke u kojima ćemo paziti da u silnom jurcanju ne zabo-ravimo sebe. U moru želja, uspjeli smo izdvojiti onu jednu koju bismo voljele također vidjeti pod borom, a to je nova Philips Lumea IPL serije 9000.

PR PR (Foto: PR)

Bit blagdana

Blagdani jednostavno nisu “to” ako ih ne provedemo u krugu obitelji. Svatko u našim malim zajednicama ima svoju ulogu, svatko je po nečemu poseban i svatko je dio cijele priče i razlog zašto baš blagdane najviše volimo. Ove godine želimo da nam cijela obitelj i prijatelji budu na okupu. Da smo svi zdravi, snažni i puni energije kako bismo ovu godinu, u najvećem mogućem veselju, mogli otpremiti prema njezinu kraju te s uzbuđenjem pozdraviti novu koju ćemo započeti puni optimizma i svježih ideja. Bit blagdana je da je obitelj na okupu, i to ćemo poželjeti svima. Kako bismo se na takvim druženjima osjećale dobro i samo-pouzdano, važno je pokloniti sebi trenutke opuštanja. Znate onaj osjećaj kada imate malo vremena za beau-ty rituale u svojoj kupaonici i nakon njih izađete svježi i odmorni? Taj osjećaj ove godine definitivno želimo pod borom. Želimo imati glatku kožu bez da u zadnji čas moramo o tome brinuti i želimo imati taj luksuz da bez velike pripreme možemo uskočiti iz pidžame u haljinu u kojoj ćemo zablistati na idućoj božićnoj zabavi. Philips Lumea postala je simbol glatkih nogu, ona je učinkovita, nježna, ali i revolucionarna jer novom SenseIQ tehnologijom prepoznaje potrebe svake kože i njeguje ju na potpuno personalizirani način.

Philips Lumea IPL serije 9000 uređaj s tehnologijom SenseIQ najbrži je i najučinkovitiji Philipsov uređaj na tržištu. Ima čak 450.000 bljeskova, prilagođava se vašoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija. Uređaj je oblikovan tako da savršeno pristaje svakoj ruci i jednostavan je za korištenje. Prema dijelu tijela koji tretirate, koristite jedan od zaobljenih nastavaka. Nakon što Lumea prepozna vašu kožu, prilagodit će se samo njoj i odstraniti vaše dlačice. Dovoljno je sa-mo prije tretmana britvicom ukloniti dlačice s područja koje želimo tretirati.

PR PR (Foto: PR)

Kako je svaka od nas posebna tako zaslužujemo i posebne tretmane, a uz Philips Lumeu 9000 imat ćete prilagođene tretmane upravo vama i vašoj koži. U svemu će vam pomoći i Lumea aplikacija uz pomoću koje možete pratiti vremenske razmake između tretmana, a ona će vas podsjetiti kada je vrijeme za slje-deći. Uz ovu malu pomoć moći ćete bezbrižno uživati u 6 mjeseci glatke kože. Nikako ove zime nemojte zaboraviti na njegu svoga tijela. Neka vaša koža bude glatka i njegovana, te pripremljena za proljeće i prve tople dane. Idealna želja za pod bor, zar ne?

Stvarajte uspomene

Božić je svima nama definitivno jedna od najljepših uspomena kada se prisjećamo djetinjstva. Možda smo s vremenom malo zaboravili dječačke ideale i više se okrenuli nekim drugim prilikama u životu,međutim ovih se dana uvijek volimo prisjetiti koliko nam toplo oko srca treba biti pri samoj pomisli na lijepe trenutke provedene s obitelji. Svaka božićna pjesma, poklon ispod bora, ukrasi ili božićni kolači bit će glavni akteri stvaranja nekih novih uspomena, a emocije koje u nama mogu probuditi dragi nam ljudi u blagdanska vremena, dugo nam mogu grijati srca. Provedite dane koji su pred vama uživajući u svakom trenu i stvarajući neke nove uspomene kojih ćete se moći prisjetiti čak i kada blagdani budu daleko iza nas. Poklonite ovih blagdana sebi i svojim najdražim ženama revolucionarnu Lumeu, te tako poklonite taj Lumea feeling u kojem ćete još dugo uživati. Za više informacija posjetite web stranicu Philips Lumea.

PR PR (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju