Previše suh zrak u domovima može uzrokovati suhoću dišnih puteva, grla, kože... Zbog grijanja, ovaj problem je češći u zimskim mjesecima, a jedno od rješenja su ovlaživači zraka koji su tu da nam olakšaju boravak u našem domu.

Osim što su dobri za zdravlje, ovlaživači zraka mogu biti i lijep dodatak interijeru. Jedan baš takav ovlaživač zraka, koji je i koristan i lijep, je neodoljivi jednorog Elodie koji je stvoren da vam pomogne u borbi s ispucalim usnama, blokiranim sinusima i suhim zrakom.

Slika nije dostupna Upala sinusa: Koliko dugo smijemo koristiti kapi za nos?

Ovaj simpatični jednorog prodaje se na stranici firebox.com za 39,99 funti (349,08 kn), a osim što osigurava vlažnost zraka u vašem domu, u njega možete dodati i omiljena eterična ulja za dodatni užitak.

Veliki plus je i činjenica da možete namjestiti da se ugasi nakon 60, 90 ili 180 minuta, a pored svega on i svijetli i to da način da mijenja boje i u domu stvara magični ugođaj.

Aloe Vera - 2 Aloe vera: Ljekovita čistačica zraka koja će vam oduzimati malo vremena

Savršeno će se uklopiti na vaš noćni ormarić, radni stol ili bilo koje drugo mjesto u vašem domu, a oni koji ga već koriste su oduševljeni.

Nevjerojatan je. Sviđaju mi se boje, a i stvarno je tih što znači da mogu i spavati dok on radi, jedan je od oduševljenih komentara.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju